Citiraj Paio prvotno napisa
Naime, termin mi je 2.12. te je trudnoća izrazito uredna, otvaram se polako i kako treba, beba je već 3700 g. i potpuno zrela za porod, te mi je ginekologica ponudila da se možemo dogovoriti oko termina poroda, ako želim.

Objasnila mi je da ću dobiti drip koji će inducirati trudove, da će mi probiti vodenjak te da ću roditi na isti način kao i da sam došla sa neiduciranim trudovima i da takav porod ne može naštetiti niti meni niti bebi.
Profesionalna etika tvoje ginekologice je ravna nuli. I nije mi jasno otkuda takve stvari padaju ljudima na pamet.

Što s tiče konkretnog, zamisli da liječnici curama koje su razvile seksulna obilježja (grudi, dlakavost), a nisu dobile prvu menstruaciju, ponude da ime je izazovu, jer to je isto kao i da je sama stigla kad je organizam na to bio spreman.
Što s tiče dripa, ne bih ga poželjela niti smrtnom neprijatelju. Trudovi i bol s dripom i bez njega su potpuna suprotnost. Barem je kod mene bilo tako.
Prokidanje vodenjaka radi se s kukicom, zbog čega je moje dijete rođeno s 3 ogrebotine na glavi.

I naravno da ti tvoja gin. ne može garantirati da je beba uistinu spremna i da će sve biti isto kao i da je porod krenuo pirodno.

Sretno u donošenju odluke!