Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Femoropatelarna artroza

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Femoropatelarna artroza

Dijagnosticirana mi je (rengenski) femoropatelarna artroza tj.znakovi početka.Prilično sam se šokirala s obzirom da mi još nije ni trideseta...Dok čekam pregled kod ortopeda da se malo raspitam kod vas...Ima li netko istu ili sličnu dijagnozu?I dali se ta femoropatelarna artroza razlikuje od "obične" artroze?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ne mogu vjerovati da nitko nikad nije čuo za ovo.Tek sam sad zabrinuta... :?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lanika prvotno napisa
    Ne mogu vjerovati da nitko nikad nije čuo za ovo.Tek sam sad zabrinuta... :?
    Da nije to femoro... neko mjesto artroze, tj. ne vrsta artroze, nego mjesto di je artroza. Ja imam coxartrozu, to znači atrozu kuka - cox je kuk na latinski. Ovo femoro ja bih pretostavila da je negdje na femuru, tj. oko te bedrene kosti. Valjda će se javit i netko tko se malo više kuži, a ne ovako ko ja... google stil, a totalni laik.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Patela je ono nešto na koljenu... U nedostatku odgovora zguglaj (traži na googelu) to femoro... patela... ta prva riječ ti je mjesto di je artroza, rekla bih, a locirat ćeš je na googleu - traži atlas ljudskog tijela ili human sceleton ili tako nešto pa ćeš po latinskom skužit.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Sve sam ja to proguglala, zanimalo me baš nečije osobno iskustvo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •