Citiraj Maslačkica prvotno napisa
moia, ali šta ti misliš da pijemo? Pa i djeca piju ovu vodu i nemamo bolje. A što se tiče kvalitete vode ja ipak vjerujem da je sigurna za piće, pa i za oči, jer još uvijek nisam pala u krevet radi vode...
I da, mislim da nam prodaju muda pod bubrege što se tiče flaširane vode.
po kojoj logici zaključivanja dolaziš do zaključka da bi od vode trebala pasti u krevet ?

trovanje teškim metalima može trajati godinama i do 30 godina bez ikakvih simptoma, odnosno bez simptoma koji će se povezati sa vodom iz slavine. ali zdravlje strada i odlazi polako, ali sigurno.

no, vidim da pojam olovnih cijevi kod tebe ne zvoni na ništa, pa svhe raspravaljati o kvaliteti slavinske vode koja dolazi, odnosno protiči kroz olovne cijevi i njenoj štetnosti jednostavno nema.

činjenica je da obrazovani ljudi ( nipošto nužno formalno obrazovani !) žive dulje i kvalitetnije, a razlog leži upravo u razmatranju novih ili nepoznatih nam infomracija, a sigurno ne u njihovom apriori odbijanju.

ja sam u hravtskoj radije kupovala flaširanu vodu za piće, a manje si na uštrb toga priuštila krpica i kozmetike.

svatko ima svoje prioritete.