-
-
-
cestitam
-
-
Ja sam uredno dojila i na misi, i na pripremama za krstenje, i na krstenju. Cijeli zivot idem u crkvu i znam ono kad Isus kaze: "Pustite malene k meni!" Ako sam rodila bebicu u bolnici koja ima titulu prijatelja djece i u skladu s tim potice dojenje, kako tek onda Crkva mora biti za poticanje dojenja. Uostalom, dojenje je najprirodnija stvar. To je hranjenje.
Adaptirano mlijeko nije bas najzdravije u usporedbi sa majcinim, a to znaci da se narusava bebino zdravlje. Te cinjenice onda za sobom povlace 5. Bozju zapovijed "Ne ubij!" Jer sa losom prehranom polako, ali sigurno ubijamo tijelo. I tako dolazim do zakljucka da je grijeh uskratiti bebici podoj zbog srama. Uh....mogla bih propovijedati....zar ne??
-
Za crkvu smo izdojili malo mlijeka "u slucaju da treba", ali nije, a u restoranu smo to uradili normalno, alui malo diskretno okrenuti prema kutu, dea bas nismo kao u izlogu. Niko nije negativno komentirao, cak su i prije svi s kojima sam pricala o tome, rekli pa normalno da bebu treba dojiti na krstenju. Jos nikog nisam cula da o tome negativno govori
-
Za crkvu smo izdojili malo mlijeka "u slucaju da treba", ali nije, a u restoranu smo to uradili normalno, ali malo diskretno okrenuti prema kutu, da bas nismo kao u izlogu. Niko nije negativno komentirao, cak su i prije svi s kojima sam pricala o tome, rekli - pa normalno da bebu treba dojiti na krstenju. Jos nikog nisam cula da o tome negativno govori
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma