Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: sekret iz bradavice kod bebe

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno sekret iz bradavice kod bebe

U cudu sam. Danas kada sam oblacila malog primetim da su mu cice tvrde ko kamen i kao ima neke grudvice i kada sam pipnula vidim da izlazi neki sekret iz bradavice. Nista nisam nasla na internetu pa molim pisite ako znate sta moze da bude u pitanju

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ako dojiš, to bi mogla biti reakcija na tvoje hormone. Ako je to, nij opasno.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da dojim ali neznam dali je to

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pa nazovi pedijatricu i pitaj. Mislim da nema šta drugo biti, ali ja ipak nisam doktor.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Ako dojiš, to bi mogla biti reakcija na tvoje hormone. Ako je to, nij opasno.

I trebalo bi brzo proći. Beba je još mala. Čitala sam da je pod utjecajem maminih hormona moguć i iscjedak iz bradavica i blago krvarenje iz rodnice i pojava prištića. Moj je L. imao dva mitisera negdje s 3-4 tj. Nakon toga se "očistio" i imao onu prekrasnu mirišljavu baby kožu....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bila kod pedijatra. Kaze da je najverovatnije od mojih hormona. Kaze da se cesce javlja kod beba cim se rode a moj je danas 7 tjedna ali da nije nista strasno i da ce proci. Rekla mi je samo da ne istiskam nista mislim taj sekret iz bradavice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •