Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Šišanje, kupanje pasa- gdje?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Šišanje, kupanje pasa- gdje?

Gdje u Zg ima neki salon koji će malo dotjerati našu životinju?
    Na netu ih se može pronaći dosta, ali ja bi voljela preporuku nekog tko je bio i zadovoljan je.
    Zanimaju me i cijene?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moji starci i njihovi susjedi idu u Šapu već godinama i prezadovoljni su. Cijene ti ne znam al pogledaj malo po netu. Ja ti mogu reći da pas super izgleda nakon "frizure"

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Na tržnom centru Savica, sjeverna vanjska strana tržnice, na katu. Ima salon, cijene (bar po meni) OK, ženskica vesela i simpatična.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

na trešnjevci kod parka stara trešnja šiša gospon goldstein, ali nažalost ne znam ime salona, možda netko drugi zna?
    znam samo da su ljudi dugo zadovoljni njime...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj amel prvotno napisa
    Moji starci i njihovi susjedi idu u Šapu već godinama i prezadovoljni su. Cijene ti ne znam al pogledaj malo po netu. Ja ti mogu reći da pas super izgleda nakon "frizure"

Ne treba njemu frizura. On smrdi... ali jako...

Hoću mirisnog pesonju

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E to ti može biti i analna žlijeza (tak je bilo kod našeg). Sve u svemu oni ti imaju kompletnu uslugu još provjeri, ali znam da našem pesu i taj smrad oni rješavaju. I, da oni su pored Trešnjevačkog placa (netko gore napisao)

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa
    Citiraj amel prvotno napisa

Ne treba njemu frizura. On smrdi... ali jako...

Hoću mirisnog pesonju
    Pa što ga ne okupaš?

Ja valjda živim u pripizdini i meni su takve usluge smiješne. Brate mili, uzmeš psa, staviš ga u kadu, našamponiraš, ispereš, zamotaš u šugaman, istrljaš i voila! nakon toga podrežeš kandže i ko nov.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Iako, sad sam vidila tvog psa na slici Ja imam pinča/čivavu-njega mogu i u lavandinu oprati

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Imaš zgodan salon u Vrapču, Fashion Dog, Jačkovina 44. Mi smo bili jako zadovoljni, znam da je cijena OK. Htjeli smo da je okupaju i dobro iščetkaju, u sezoni linjanja.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Iako, sad sam vidila tvog psa na slici Ja imam pinča/čivavu-njega mogu i u lavandinu oprati

Vidim, i sama si skužila zašto ga ne kupamo kod kuće .
    Kad je bio manji, stavili smo mi njega u kadu, ali sad je mazga od 40 kg pa to malo teže ide.

Nama treba netko tko će ga dobro, dobro istrimat jer se linja jako i rješit nas smradova.
    Analne žlijezde nisu problem, već njegovo stalno samoinicijativno kupanje u obližnjem potoku, a potok baš i nije najčišći .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •