-
javljam se kao mama koja je sa svojom kćerkom krenula u odvikavanje od pelena u ljeto,sa njenih 2 god i 4 mj.skinuli smo dnevnu pelenu i super je ona to regulirala.ali noćna nikako.čudno mi je bilo kako to da je dnevnu pelenu skinula,a noćnu nikako.bila sam puna razumijevanja,čitala tekstove na rodi,savjetovala se sa dr...čula sam svakakve savjete od toga da je krenula u vrtić pa joj je velika promjena,pa do toga da "ste mama sada trudna",pa preko "sada imate malu bebu,pričekajte malo"...dok moja kćer nije navršila 5 godina a još uvijek je piškila po noći-ponekad se probudila,a najčešće ne...
otišli smo u "polikliniku helena" gdje su ustanovili da naša kćer ima smanjen mokraćni mjehur...uz njihove sugestije i pomoć problem smo riješili za 4 tjedna!!
suprotno njoj,sinko je skinuo pelenu sa 2 god i 3 mjeseca.jednostavno je imao sklop da neće pelenu.
moj savjet je da ne čekate.čim se zapitate zašto se nešto učestalo dešava,pogotovo ako ste se riješili pelene pa su opet počeli piškiti-javite se stručnim doktorima.čak nam je i doktorica u poliklinici rekla da roditelji predugo čekaju.poslije 3.godine treba krenuti u istraživanje razloga.kao prvo urino kultura.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma