Citiraj Jolly prvotno napisa Vidi poruku
Joj i mi imamo muke po skidanju pelena. Mali ima 3g i probali smo u 6mj na moru, al nismo puno postigli. Neće sjedit na noni, neće na wc-u. kad je dobre volje sjedi na noni i više od pola sata i ništa, čim se ustane eto ga po podu. Kako je bilo toplo ostavljalji smo ga golog. bez gaćica i znao je par puta sam sjesti na nonu i popiškiti se, jednom je i kakako, ali to je rijetko. Kada je u gaćicama redovno se upiški. Čak smo primjetili da zadržava mokraću i izbjegava piti tekućinu da ne bi piškio - to me zabrinjavalo pa smo odustali. Rijetko traži da ide na wc, al nije nikada ništa obavio tamo. Na ruku nam ne i de i to što je jako boležljivo djete i svako malo je bolestan, pa ne mogu ga tada gnjavit s piškenjem još.
Ima seku blizanku, koja je iz pelena izašla doslovno u jedno dopodne.
Probat ćemo sad opet u 8mj na moru, al već me strah razočaranja.
da dovršim štoriju:
pokušavali malog odviknuti u 6mj na moru, pa u 8 mj na moru - nikakvi rezultati.
kada smo se vratili s mora u 8 mj, nakon par dana djete došlo iz vrtića, skinuo se i popiškio u nonu - i od tada se taj prvi tjedan u vrtiću popiškio 3x, noćnu ne nosimo od početka, tako je sve glatko prošlo,a kad se sjetim koliko sam se patila dok mališa nije sam odlučio. Izgleda da je sve to bila njegova komocija, a i inače voli da ga se hrani, oblači...