Evo me opet...već sam pisala na nekoj temi...
Prva curka skinula pelene sa 2god i 8mj, bez ikakvih problema, i dnevnu i noćnu...u par dana...
Druga curka (1,5god mlađa od prve,dosta napredna u svemu jer gleda stariju) pokazala želju sa skidnajem pelene sa 2god i 2,5mj....i skinuli, po noći ostavili radi sigurnosti....nakon nekog vremena skinula i noćnu....Nakon 1,5mj do 2mj...počela piškiti,kakati u gaćice.....od totalnog moljenja do ignoriranja...ništa nije upalilo...to je bilo 10/2013.
U tom trenutku sam bila trudna, nala je da stiže još jedna seka, i bila je jako fokusirana na mene.....Pa objašnjavam to regresijom, ljubomorom.....

Uglavnom sad ima pune 3god i 1mj, niti čuti o skidanju pelene....
Uz sve to se unazad par mjeseci svaku noć diže i dolazi k nama u krevet. I onda još probudi stariju od 4,5god i onda i ona dodđe...
Sve 5, volim spavati s djecom....ali baš ne funkcioniramo niti ja ni muž kad smo totalno neispavani....al dobro.....pelene su mi važnije da mogu birati...

Kad ju pitamo zašto ne kaže.....kaže Tak ili ne da mi se piškiti i kakati na wc-u.
Najnormalnije kaka, samo se najčešće zavuče negdje...tipa pod stol ili iza kauča....
Mito i korupcija ne pale, tj. pale na način da ona izdemonstrirar tipa 2 puta da ide piškiti na wc....da pokaže da može i onda opet po starom.
Ja ju ne ispitujem niti išta drugo, meni ponekad, rijetko čak i kaže da ide piškiti na wc....al sveki, muž, oni ju često ispituju jel trebaš ići na wc....nema šanse....
Muž zna poludit kad se pokaka jer je to ko veliki čovjek, mislim ne dere se niti ne ljuti...nego nije ravnodušan.

Iz iskustva iskusnih- znači totalno ignorirati???praviti se da se ništa ne događa ili ????