Diana72 moj maleni je stariji od tvog 11 dana..isto ne pokazuje želju, ni interes..Normalan i uredan razvoj..sve po ps-u. Probala sam jos ljetos pa odustala, pa u veljači pa se razbolio pa odustali.. Kupili mu novu tutu - u obliku auta ( jer obožava iste) ma neceee..drame da sjedne i onda tvrdoglavo se nece popiskiti..na wc se isto otima.. Tek prije 2 tj sam ga uspjela dobiti da se popiski stojeci u wc uz naravno mitologiju..mali schocobon. Ali i dalje to hoce samo kad on hoce..kad nece-nece.. Pa se sad i ja inatim,prijetnje ne pomazu, ukidam neku povlasticu i onda popusti pa se popiski.. Kaka jos uvijek samo u pelenu nastoječki..jednom sam ga u trenu kad je rekao da hoce kakat na silu stavila na tutu i nije htio.. Onda je kakao tek drugi dan.. Ja se isto lomim jel da forsam ili da jos pustim..vidim da je tvrdoglav i da nece dok on ne odluči.. Za sad sam odustala od gaća vec mu stavim one pampers gaće jer me to kakanje izludi..to iscuri iz gaca i onda dok operem to sve i njega..
Tak da te pampers gace u zadnje vrijeme budu suhe, al ipak se jos nekad i popiski..
Nisam ti baš nešto pametno savjetovala..al da znas da ima jos takvih ...