-
-
:/
ja nis ne kuzim
malo ti je... krnji post
-
a čuj, u detalje ne bih ulazila na ovako posječenom forumu . ( znaš cijelu priču , pretpostavljam )
mislila sam da netko zna što znači kad se u pozivu na czzs pojavi taj skup riječi .
-
Nisam sigurna, ali mislim, CZSS će u svom rješenju donijeti privremenu odluku o uzdržavanju maloljetnog tog i tog, a koja će biti na snazi do odluke suda. Možda traži da se roditelji pojave u Centru radi utvrđivanja činjenica, a koje su važne da bi se mogla donijeti privremena odluka, moguće je da traže i potvrde o visini primanja, izjave roditelja koliko su spremni pridonijeti za uzdržavanje, možda se roditelji i dogovore koliko će pridonositi onaj tko ne živi sa djetetom, pa se to uzima u obzir i na osnovu toga će se donijeti rješenje. Ako Centar donosi privremeno rješenje, Sud će donijeti konačno.
Možda tako...
-
ja mislim isto tako kao rene (al isto ne znam) -
mozda se roditelji ne mogu usaglasiti kod koga ce dijete zivjeti nakon razvoda pa ce centar napraviti vjestacenje (ili kako se vec to kaze) da donese tu odluku?
-
Maria pogledaj si Obiteljski zakon od članka 227. pa na dalje - NARODNE NOVINE 116/2003., izmjene i dopune 17/2004., 136/2004., 107/2007.
Čini mi se da netko ne izvršava svoju obvezu uzdržavanja :/ .
-
sve odluke vezane za susrete i uzdražavanja, i one privremene, donosi sud, zar ne?
-
kada jedan roditelj ne doprinosi za uzdržavanje djeteta, centar može donijeti odluku o privremenom uzdržavanju, na teret državnog proračuna, koje može trajati do 3 godine, a koji će se u posebnom postupku naplatiti od roditelja-neplatiše.
-
Loli je odgovorila.
poziv znaci da je roditelj skrbnik podnio zahtjev za privremeno uzdrzavanje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma