Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: žučni kamenci - operacija

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno žučni kamenci - operacija

Bok Cure,
    Imam bolove ispod desnog reberenog luka, slabine pa sve do lopatice iza. Krvni nalazi i mokrača uredni. Danas radila UZV trbuha i našli su mi pjesak, mulj i zadebljenje stjenke žučnoh mjehura. Preporuka operacija. Jel netko imao takvo iskustvo? Jeste bile na operaciju, kako je prošla operacija, a i nakon toga...Razmišljam i o homeopatiji...ako netko ima slična iskustva...molim što prije za info.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ako imaš zadebljanu stijenku žučnog mjehura, onda uz kamence imaš i upalu. a kamence je nemoguće 'istopiti' ili se riješiti na drugi način osim operacijom.
    s druge strane, laparoskopske operacije su danas rutina, imaš dva do tri mini reza na trbuhu i nakon 3 dana ideš kući. a ako želiš biit bez rezova, možeš se raspitati i za vađenje žuči-transvaginalno! najnoviji je pristup operacija kroz prirodne otvore. čak su i kod nas u brodu napravili par ako se ne varam.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tu informaciju sam dobila i od specijalista gastroenterologa...vjerujem da je rutina..ali meni je ipak..malo strah. :/ ..htjela bih probati nešto od alternative prije nego odlučim za operaciju. Čula sam da ima čajeve koje otapaju kamence, te isto tako da i homeopatija pomaže. Ako zna netko dobrog homeopata, molim za preporuku..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ne zavaravaj se. kamenci su kristalizirani kolesterol, često prožeti kalcijem. nikakav to čaj ne može otopiti.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Koliko znam postoji vise vrsta kamenca, moj tata ima velikih problema s time, ali njegovi su iskljucivo kalcij i narucuje vec par godina iz Italije prasak koji se otopi u vodi mislim da se zove "Uralit - U", od onda nema problema uopce s kamencima. Slali su ga na operacije al se on dalje informirao i dosao do toga sta sad koristi i rjesava problem.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

E i da dodam njemu je to rjesilo i zucne i bubrezne kamence.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

BebaBeba jesu li mu nestali zucni kamenci ili su mu samo nestale tegobe zbog zucnihh kamenaca?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Misalim da ipak riječ o bubrežnim kamencima a ne o žučnim, provjeri

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala svima na informacijama..ja nemam kamence u žuči već pjeska i mulj..te zadebljenje stjenke..pa neznam dali je to isto što i kamenci..mislim dali je princip postupka isti. Sada sam na dijeti, pa čekam da vidim dali bu bilo kakvih promjena. Ako netko zna za Žučnu dijetu nek napiše....što bi bilo dobro za jest..
    Što je sa homeopatijom, jel ima netko da je stime pokušao?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •