SUPER! Pogotovo ako je tip stvarno tako puzdan. Mislim gledam po sebi, znam da bi svakom vašem psu bilo sigurno bolje par sati dnevno samnom, nego samom doma na kauču

Iskreno, kad Ante i ja imamo nekog posla koji trebamo obaviti, a zahtjeva da nas oboje izbivamo iz kuće, naša Roza, pošto mrzi bit sama doma bez nas, ide sa nama, i radije spava u autu po sat vremena nego da je doma sama. Do sad sam imala skoro 5 policijskih prijava radi "maltretiranja" psa, kao pasa ostaviti u autu, sramota!!! Ali kako da ja ljudima objasnim da mrzi biti doma sama?!?!?! Ovo mi djeluje kao idealno rješenje, ostavim je na sat-dva kod nekog tko če se super brinuti za nju, ja ne moram žurit obavljat stvari, ne moram frikirat jel mi netko zvao policiju jer mi pas spava na prednjem sicu, i mogu opušteno obaviti što imam.

A to da ljudi koji rade po 8 sati dnevno i trebaju ovako nešto, pa aludiranje na to "zašto ti ljudi uopče onda imaju psa" mi je skroz bezveze! Uopče neču komentirat, jedino se mogu složit s tim da ljudi koji daju svog psa u ovakav day-care za cucke stvarno pokazuju brigu za svoju životinju. A nema vlasnika pasa koji bar jednom-dvaput tjedno ne mora ostaviti svoju životinju na više sati samu, jer ima nekog posla.

Anyway, pucaju me hormoni pa sad ispada da sam nabrijana, što uopče nisam