Citiraj maria71 prvotno napisa
Citiraj Simone prvotno napisa
Citiraj mamitzi prvotno napisa
nije za pse da budu sami, ali još je puno gore da budu lutalice. zato ih ipak treba uzeti, makar vlasnici bili zaposleni.
potpisujem

po ovome sto se tu prica ljudi kojih 10 sati nema doma ne bi ni djecu trebali imati? :?

ideja dnevnog boravka za psa je bas sjajna stvar
pa sad, kad pogledam kakva su djeca od prezaposlenih roditelja i onih koji imaju bar nekoga .... ali .... naravno bitno je ovdje tko kaže ,a ne što se kaže

pa bolje da se elegantno odjavim , naravno nepromijenjenog mišljenja
Isto razmišljamo. Opet
Nije tema o tome ali nijedna mama neće reći-Gle, ja radim od ujutro pa skoro dok mi dijete ne ode leći i dijete mi je -totalno zapostavljeno, pati i nesretno je. Jer nijedna mama toga nije svjesna ili se uvjerava da to nije tako i da je mama zamjenjiva, dok to dijete ne postane odrastao muškarac ili žena pa počne trčat za psihijatrima u želji da sazna otkud mu oni silni poremećaji, nezadovoljstvo, nisko samopouzdanje i sl. Ali
kao što sam već rekla, nije tema.

I da, ja mislim da ljudi koji puno vremena borave van kuće nebi smjeli imati psa. To je rezervirano za one ljudi koji mogu nekako organizirati da je većinu vremena netko u kući da taj pas nebi ležao i čuvao praznu kuću. Nema smisla