kad smo kod vođenja pasa na posao moram se nadovezati i reći da radim za Austrijsku privatnu firmu i tamo u poslovnici je sasvim normalno da vlasnici dovedu psa na posao.Ja i još jedan kolega s posla također imamo pse i komentirali smo kako bi bilo super povesti psa na posao kako to rade naše kolege, no zaključismo da mi (svi zajedno)nismo još na tom nivou i da bi kupci doživjeli našu poslovnicu kao zološki vrt , a ne kao nešto "normalno"kako to doživljavaju naši zapadni susjedi.Još jedna stvar npr. tamo je najnormalnija stvar da ljudi po šoping centru vode psa ili ga voze u šoping kolicima, da na bezninskoj imate posude s vodom i hranom za pse, mjesto gdje ih privezati, vrtići za pse su tamo najnormalnija stvar za veće gradove....Možda se i kod nas nešto promijeni ulaskom u EU po tom pitanju :/
i samo da me se ne shvati krivo, tipa psa bi vodila na posao , a dijete ne - i nju bi vodila kad bi u sklopu poslovnice bilo organizirano igranje,učenje i čuvanje kao što to postoji kod nekih naših zapadnih susjeda, a kako bi onda ja funkcionirala na poslu to je druga pjesma![]()