Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: vrtic za pse

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Kakvo dovođenje pasa na posao?! Nadam se da se šalite. Ja bih valjda dala otkaz istog trena da kolegica u ured dovede psa.
    Da me se ne shvati krivo, nemam apsolutno ništa protiv pasa, ali ih se bojim.
    problem nije u psima i imanju pasa nego u tebi

za paniku takvog intenziteta potrazi pomoc jer zivjeti u strahu nije ok (a vjerovatno imas veselje svaki put kad snimis psa u svojoj blizini)

kad vec spominjemo nevena mozes i njega traziti za pomoc

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kakvo dovođenje pasa na posao?! Nadam se da se šalite. Ja bih valjda dala otkaz istog trena da kolegica u ured dovede psa.
    Potpis - i ne zato što ih se bojim (imamo psa) nego jer ne želim raditi u uredu po kojem se cijeli božji dan vrzma 30ak pasa.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Potpis - i ne zato što ih se bojim (imamo psa) nego jer ne želim raditi u uredu po kojem se cijeli božji dan vrzma 30ak pasa.
    X
    ni ja ih se ne bojim, ali isto ne mogu zamisliti da mi se neko od kolega pojavi sa psom na poslu :/

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zaboga, već smo imali raspravu o psima na poslu, u sklopu drugih psećih tema koji me vrag uopće tjerao da to spomenem... dakle naravno dovođenje psa ovisi i o drugim kolegama, o karakteru psa (moj bi za to bio idealan ), o eventualnim klijentima, vrsti posla....

Kako se uspjete uopće za sve živo hvatati? Bitno da bude zakonom zabranjeno ono što vama osobno smeta, i da ne postoji ni teorijska mogućnost da to čini netko tko s vama niti ne dolazi u dodir.

@ana.m - u nekim zemljama kako čujem (tj. tako sam čula za Švedsku, da ne pretjeravam) postoji običaj da jedan dan u tjednu, često petkom, zaposlenicima djeca dođu na posao bar nekoliko sati u radnom danu. Ja s druge strane iskreno moram reći da uz svoje dijete, u dobi od 2 godine i kusur, ne mogu ništa obaviti, dok mi pas ne bi nimalo smetao. Kad dijete bude veće, i ja bih mogla glasati da ponekad može doći sa mnom na posao. U svakom slučaju, razna istraživanja svako toliko pokazuju da je opuštena atmosfera na poslu puno produktivnija od one koju većinom imamo.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

jel organizira i cuvanje prek vikenda. Mi bi morali na putovanje avionom na 3 dana i nazalost ga nemamo kome ostaviti! Ima li netko iskustva sa takvim boravkom peseka?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    Citiraj icyoh prvotno napisa
    X
    ni ja ih se ne bojim, ali isto ne mogu zamisliti da mi se neko od kolega pojavi sa psom na poslu :/
    Pa sve ovisi đe radite. Ne vidim problem ako neko ima svoj office, ili radi u nekoj malo ležernijoj atmosferi zašto ne bi doveo psa!?! Pa šta ako nekome u uredu smeta to što kraj vlasnika leži pas, to je njihov problem, ali on bi svakako trebao imat takvo pravo, ukoliko je pas odgojen ofkors, i ako ne rade baš u bolnici, apoteci, banci itd.
    Ja sam imala 12 godina mješanku labradora i dalmatinca, nije se odvajala od mene, išla je čak u školu samnom (tad sam bila 3-4 srednje) kasnije smo putovale skupa, vodila sam je na fax na predavanja a na kraju je naravno išla samnom i na posao. Niko se nikad nije bunio jer je super odgojena bila. To što mi je par "kokica" iza leđa kenjalo da nisam normalna, bolio me đon!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

gle onaj specifični miris koji imaju svi psi meni smrdi i ne bi se mogla koncentrirati na posao ili na predavanje da dva metra od mene sjedi pas (jednaostavno mi se od toga diže želudac i ne mogu si pomoći)
    namirišem ga i u susjedovo dvorište, a u zatvorenoj prostoriji bi mi bilo nesnosno
    da mi toliko ne smeta njihov miris ne bi se bunila na prisustvo pasa u radnoj okolino

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam valjda više navikla...ali moja Roza fakat ne smrdi!
    A smrdljivim psima ulaz zabranjen, što drugo

Ps: ovo zvuči ko neka pjesma od Vještica

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Re: re

Citiraj sanjas33 prvotno napisa
    jel organizira i cuvanje prek vikenda. Mi bi morali na putovanje avionom na 3 dana i nazalost ga nemamo kome ostaviti! Ima li netko iskustva sa takvim boravkom peseka?
    Neven ima samo vrtić. Dakle, psi ne mogu ostati tamo par dana, niti preko noći, nego su tamo isključivo za vrijeme radnog vremena. Možeš ga nazvati za svaki slučaj pa pitati.

Ali u Zagrebu imaš hotela za pse u kojima se psi mogu ostaviti na par dana. Osobno nemam iskustva s tim hotelima, ali da slučajno moram ostaviti svog psa tamo, otišla bih prvo malo obići i vidjeti uvjete- što nude i kako će biti psu tamo. Mislim da sad već ima fina konkurencija tih hotela.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dobila od frendice link, treba samo kliknuti i donira se za animalrescue
    Ne znam gdje drugo da stavim ovo pa ako moderatorice misle da je to OK za novu temu super, ako ne, nek stoji ovdje.

http://www.theanimalrescuesite.com/

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Ako bi ti se pas užasno bojao, onda imaš priličnih problema s nedostatkom socijalizacije.

Ako su dva psa zajedno sama 8 ili koliko sati dnevno, ne nedostaje im manje tvoje društvo, štoviše, često se događa da se jako vežu jedno uz drugo, pa im ti više ne predstavljaš vođu čopora; ako zadovoljiš njihove potrebe dok ste zajedno, fućka im se gdje si i što si kad te nema jer spavaju.

Inače, prilično je ne-dobra stvar ostavljati pse ZAJEDNO dok te nema. Upravo kako sam gore napomenula: vežu se jedno uz drugo, pokupe ponašanja jedno od drugog i stvore si mini čopor, pa ti se onda u šetnji često dogodi da se kopiraju (obično u nepoželjnom ponašanju) i imaš, ne single, nego double trouble.
    Čovjek treba biti psu VOĐA čopora, a ne da su si dva psa međusobno pajde bez fermanja vođe.

(To je čest slučaj posebno kod malih pasmina tipa maltezera, kad vlasnici nabave dva da ne bude jedan sam... eee, blaženi oni u svom neznanju...)
    Moji imaju točno određenu hijerarhiju. MM je vođa čopora, onda ja, djeca su im valjda kao starija brača, onda starija pesica, pa malena. Nisam primjetila da smo mi manje vođe od kad su dvije.
    Što se tiče socijalizacije, od početka su nepovjerljive prema strancima, to je uostalom jedna od karakteristika pasmine (pinč).

Ovo sa snimanjem mi je baš zanimljivo, moram isprobati.
    Kod MMa na poslu jedan dečko stalno dovodi psa, a i vlasnici radione imaju svojeg tamo (cijeli dan na lancu , MM i dečki ga često puste i prošeču). Dobro, to je radiona - kuća sa dvorištem. Da ja radim vodio bi i naše tamo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: re

Citiraj sanjas33 prvotno napisa
    zovi nevena, on obicno ima par poznatih kod kojih pas moze i spavati

idealno bi bilo da neko prespava kod vas sa psinom a da pes preko dana bude kod nevena

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

pitala sam Nevena, al nis od toga . Jako sam sad vec zabrinuta

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sanja

http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=559

Pretpostavljam ako su na stranicama PŽ-a da nisu loši.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Iako to nije tema, ja bi osobno voljela da mogu psa (tj. dva) povesti na posao
    Ionako bi spavali cijelo vrijeme.

A ovo prepucavanje ako radiš da nebi trebao imati psa pa ni djecu, pa ljudi moji!!! tko može u današnje doba preživjeti ako ne radi??? :?
    Meni to nije jasno. Znači moram biti doma, glumiti kućanicu, imati muža sa wow plaćom da bi imala djecu i pse?!
    E pa ništa od toga, radim jer nemožemo živjeti s jednom plaćom, nema nas pola dana doma, kćer je u vrtiću, psi doma i opet smo svi sretni i zadovoljni.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vratite se na topic. Ne zanima me tko sto misli ili ne misli o psima, otvorite si topic na filozofskom ( sigurno ih vec ima nekoliko ).

Ovaj podforum sluzi za dobivanje konkretnih informacija.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •