Cini se da ste zaista na dobrom putuNeznam koliko je bebica sveukupno pila mlijeka (jel tih 20-30 ml po obroku ili cijeli dan)? Mi ne preporucamo prenaglo ukidanje adaptiranog mlijeka jer bi to moglo imati loseg utjecaja na bebino zdravlje. Nase preporuke su ukidanje 30 ml svaka 3 dana (znaci NE svaki dan, nego svaki treci).
Svakako doji na bebin zahtjev. I ukoliko sad ima zeru manje mlijeka nego inace, to ce doci na svoje ukoliko bebica bude sisala kad god zeli.
Ja bih ti preporucila da ne vazes bebicu u buducnosti. Vaganje prije i poslije podoja zaista u vecini slucajeva moze odvesti na "krivi put", poljuljati mamino samopouzdanje i uzrokovati uvodjenje adaptiranog. Ako si zabrinuta za bebicino dobivanje na kilazi onda preporucam vaganje jednom tjedno (ne cesce od toga), jer bebice ne jedu jednako u svim podojima, i kolicina pojedenog mlijeka varira. Zato je najbolje vagati jednom tjedno.Kolicinu koju beba izvlaci znam jer imam Chicco vagicu pa sam je merila posle podoja.
Moguce je da je bebica teze izvlacila mlijeko s obzirom da je sve zbilo zacepljeno. Ako ti se dogodi zastoj u buducnost, svakako sto vise bebicu stavljaj na tu dojku. Prije podoja stavljaj sto topliji oblog, masiraj i lagano razbijaj te kvrge,i onda stavis bebicu da sisa.Dohranu sam morala da uvedem, jer je beba bila jako gladna to vece kad sam dobila mastitis i primila prvu injekciju. Iz dojke nisam mogla skoro nista da izdojim a iz druge dojke je posisala nesto malo.
Javljaj kako ide. Sretno![]()

Neznam koliko je bebica sveukupno pila mlijeka (jel tih 20-30 ml po obroku ili cijeli dan)? Mi ne preporucamo prenaglo ukidanje adaptiranog mlijeka jer bi to moglo imati loseg utjecaja na bebino zdravlje. Nase preporuke su ukidanje 30 ml svaka 3 dana (znaci NE svaki dan, nego svaki treci).
Odgovori s citatom