Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Razbijen prozor

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Razbijen prozor

Večeras sam imala pravi cirkus doma.

Oko 20,00 sam rekla djevojčicama da se počnu skidati jer ide pranje zubi i tuširanje. Obično se njih dvije natječu oko toga koja će prije i moja Ana uvijek radi scenu ako joj se učini da će Tea stići prije nje. Bacanje po podu, vrištanje, udaranje čak i zapomaganje.

Večeras je Tea bila brža. Scena koja je uslijedila je grozna - ona je podivljala, vrištala, nogama udarala mm-a i odjurila u drugu sobu..

MM je otišao za njom i smirivao je, ali njen bijes je bio potpuno nekontroliran. Zgrabila je igračku čajnik i zavitlala je prema njemu. Na sreću nije ga pogodila, ali je čajnik završio u prozoru i unutarnje staklo je napuklo.

Problem je naravno dvojak - prvo - objasniti joj da neka djelovanja imaju posljedice koje su ružne - razbijeno staklo, mogla je raniti tatu itd.

Momentalno smo je poslali u krevet, bez crtića i priče, (urlanje, demonstrativno skidanje pidžame- dva puta i stajanje iza vrata, paljenje svjetla - tri puta, plakanje dok se nije počela gušiti i kašljati, umalo je povratila) čemu je uslijedio dugački razgovor s mamom, pa sa tatom - da ne smije bacati i lupati, da je to jako ružno, da može nekog ozlijediti, i tako u krug cca desetak puta jer ona je samo ponavljala da ona hoće k nama u dnevnu, a mi opet o činu i posljedicama (što jednostavnije) i tako... ona se smirila naknadno i žao joj je, pokušala sam joj objasniti (objašnjavati, točnije) - kaže da razumije, ali kad je bijes uhvati - potpuno podivlja.

Druga stvar - staklo se mora zamijeniti, a ja nemam blage veze koliko to otprilike stoji i kome bih se trebala obratiti. Pretpostavljam da je jako skupo

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Taj sport će te koštati cca 300,00-500,00 kn , ovisi o vrsti stakla i dimenzijama.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zamjena prozorskog stakla je vrlo jednostavna operacija, košta ali riješi se vrlo brzo.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako netko ima preporuku, cijenila bih. Pretraga po netu pokazala mi je bezbroj raznih staklara...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

uzmi onog koji ti je blizu i voljan doći odmah.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Još jednom, ako netko ima preporuku, cijenila bih

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    uzmi onog koji ti je blizu i voljan doći odmah.
    X

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako imate osiguran stan, osiguranje bi ti trebalo platiti zamjenu stakla.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zaboravila javiti: staklar bio, promijenio, ceh 300 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •