Baš sad gledam što mi plaćamo u tih (koliko ja stalno mrguđem) cca 450-500kn u T-com-u.

Imamo maxTv, internet 10G+brzina 4/256, fiksni tel. Super150

S tim da ja gotovo ni ne zovem s fiksnog telefona, mene jedino zovu.

Sad sam o troje zbrojila i došla sam do cifre od 300kn. Ostatak su filmovi u maxTv videoteci i snimalica. To se baš i ne mora, ali bi opet potrošila na odlazak u videoteku ili kupovinu medija za snimanje te još i potrošila vrijeme čekajući kad će neka emisija da ju snimim. :/

Nisam uspoređivala pojedinačno s ostalima što nude(koliko programa, snimalica, što ima od filmova u videoteci, ostali sadržaji vezani uz televiziju-txt, radio..) pa kažem samo da mi je ova brzina sasvim ok. S tim da sam stvarno puno na internetu a ipak mi ne treba flat već mi je dosta ovih 10G. Jedino što me stvarno smeta je pretplata za fiksni telefon. Ona s pdv-om iznosi gotovo 100kn (95kn) :shock: To mi je stvarno bezobrazno puno.A bez fiksnog telefona ipak ne mogu, a i ne možeš imati opcije televizije.

Jel ima neko kombinaciju npr. ADSL od T.coma i televizija i fiksni(bez pretplate) od nekog drugog? Sad smo produžili ugovor za ADSL da dobijemo navigaciju za kunu, ali ostalo nismo, pa sad premišljam?