Citiraj cokolada_83 prvotno napisa
Mislim ipak vas treba dvoje za bebu
Ozbiljno probaj malo popustiti pa ce mozda progovoriti sta ga muci.Jeste li imali kakvih problema u prvoj trudnoci?
to mi je jasno

ma kakvi, trudnoća je bila predivno razdoblje, porod divno iskustvo, i meni i mužu...
zato ne razumijem..
kada sam pred godinu dana počela povlačiti pitanjem, onako suptilno, onda mi je bio obrazložio da mu je rano, da bi malo "uživao, putovao".. prošla je godina dana, on uopće o toj temi ne želi pričati, ma ne mogu vam to niti objasniti, čim se spomene drugo dijete - zid.
a vidim da sve planira u množini, za više djece i čak drugima kaže: e sada ćemo mi po jednu curicu ali to je to, tu staje sva priča.
imam osjećaj ako ga posjednem i ako mu kažem što mi leži na duši, da ću mu tek tada napraviti pritisak
inače mislim da imamo jako dobar odnos i o svemu inače razgovaramo, ovo je jedino područje u kojem sam potpuno nemoćna. i to me tako rastužuje, jer meni je to tako važno, prevažno, a imam osjećaj da nemam s kime pričati o tome (a kamo li raditi ).
inače sam ja organizirani tip, a on spontani.. znam da je par puta bio spomenuo da ne ide to tako planski, nego kad bude - bude..

a vrijeme prolazi...