-
HVALA VAM MINISTRE MILINOVIĆU...
...što se donijeli jako "dobar" zakon koji je itekako riješio MPO u Hrvatskoj.
Hvala Vam što je na odjelu na kojem se ja liječ sve veći i veći broj žena u suzama.
Hvala Vam što se dopustili da nas kljukaju opasnim i vjerojatno kancerogenim hormonima, a da pritome nemamo apsolutno nikakve reakcije.
Hvala Vam što se što ste ograničili oplodnju na tri jajne stanice
mi uzeli svaki nadu za roditeljstvom iz postupka u Hrvatskoj, jer zbog Vašeg zakona primamo lošu stimulaciju koja ne rezultira jajnim stanicama.
Hvala Vam što su liječnici zbog tog ograničenja prisiljeni davati nam slabiju stimulaciju, koja posebno pogađa parove s muškom neplodnosti, jer im se od tri stanice ne oplodi ni jedna.
Hvala Vam što smo prisiljene u tako delikatno trenutku kao što je transfer našeg ploda razmišljati gdje je nestao ostatak naših jajnih stanica ili, što je još gore, embrija.
Hvala Vam što se zabranili smrzavanje embrija pa se sad naša djeca, kako ste ih vi nazvali, a koju mi već u tom trenutku neizmjerno volimo, doslovno uništavaju, usmrćuju, bacaju i bez iznimke (doduše, priča se o iznimka u nekim klinikama, ali te se ne boje kontrole).
Hvala Vam što sam sad u vjetar bacila jedan postupak financiran od HZZO jer zbog male stimulacije nemam jajnih stanica.
Hvala Vam što se niste pobrinuli da educirate i nabavite medije za zamrzavanje jajnih stanica, što se također odredili ovim zakonom, barem ne na svim klinikama, što nas također dovodi u neravnopravan položaj sa zakon koji ste Vi, kao ginekolog, potpisali.
Hvala Vam što ću zbog Vas ponovno biti na stolu za punkciju i proći tu agoniju.
Hvala Vam što me tjerate iz Hrvatske u kojoj redovno i pošteno plaćam porez, u kojoj se istodobno ne mogu pravedno liječiti, jer ste mi Vi to zabranili zakonom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma