-
steznik - pomaže li doista?
...i u koliko kraćem vremenskom razdoblju se vide rezultati, kako se točno nosi, gdje ga nabaviti, koji je najbolji, trebaju li ga svi, koliko brzo poslije poroda i koliko dugo se nosi...itd itd? glavno pitanje: je li stvarno potreban? ...svaka informacija korisna, hvala! (ps. nisam ni pomišljala na steznik dok mi frendica nije rekla da su ga sve njene nosile i da je super stvar...ali ništa više od toga nisam doznala)
-
nije ti potreban, jeidno ako ti fizijatar ili fizioterapeut ne odredi
inace moze ti raditi vise stete nego koristi, da steznik preuzima naprezanja koja bi trebali preuzeti tvoji trbusni misici, pa se tako kasnije vrate u prijasnje stanje...
znaic, opce nije neophodan, samo po preporuci
-
zrinka - k2007 najvjerojatnije ide na carski, a to je onda druga priča... preporuka fizijatara za steznik je puno češća, a i meni je uvelike olakšao kretanje prvih mjesec dana...
k2007 - samo nekoliko topica niže ti se nalazi slična tema pa malo virni
-
-
vidjela sam da se spominje steznik, zato sam se i sjetila... (iako mene zanimaju neke opće informacije o stezniku, nisam htjela uzurpirati topic
) thx, budem se raspitala poslije poroda (koji, btw, može biti svaki tren, kaže doc...hmm...haha :shock: ), pozdrav
-
Meni je fiziatrica rekla da nosim. Ali mi je bio jako neudoban nosila sam par puta i odustala.
-
mene je steznik užasno živcirao, a poslije sam kupila one malo više gaćice steznik koje nosim kad idem vanka jer se bolje osjećam. Manje se ljulja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma