-
Ja sam rodila u splitskoj bolnici i tamo je otprilike ovako: na intenzivnoj bi trebala bit 24 sata, ali zbog guzve i malo kreveta to bude krace. Ja sam bila 10-ak sati. Nakon toga kad te odvedu na odjel 3 dana si na infuziji. Ja sam trazila (i dobila) bebu cim sam dosla na odjel i odmah sam je dojila prvi dan, samo jednom, ali bolje ista nego nista. Sljedeci dan sam dojila 2 puta, i kasnije sve cesce. Moras primit 5 boca infuzije svaki dan, do 5 sati popodne i ja bih trazila Laru kad bi mi mijenjali boce. Punti zatezu i problem se micat. Obicno na jednu stranu jace zategnu sav, pa ti na toj bude teze, ali naviknes se s vremenom. Odlazak na wc je poseban problem, hvatas se za okolne izbocine po wc-u. Sav ne smijes mociti, pa se peres parcijalno. 4 dan je ciscenje, jedes caj i juhu. 5 dan pocinjes normalno jesti. Ja sam otprilike tek 3 dan mogla proci cijeli hodnik do dijela za posjete. Do tada su mi slali preko sestara.
Inace, savovi posebno zatezu kad se smijes, kasljes ili kises. Ako imas jos koje pitanje o carskom, samo daj. Iz Trogira si, vidim, pa te se tice splitska bolnica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma