Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Novi trosjed - ostecen

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Novi trosjed - ostecen

Kupili smo novi trosjed u jednom od ducana u Solidumu.
    Odusevio nas je jer je to bilo bas to sto smo trazili i mogli smo birati boju i iskombinirati vise boja i dimenzije i cijena - ma sve super..

Cekali smo ga mjesec dana - kako je bilo i najavljeno posto se radi tek kada se naruci zbog toga sto biras boje koje zelis..

Uglavnom, dostavljaci su ga ostetili prilikom dostave tako da se ostetio donji rub trosjeda. Stetu sam uocila tek kada sam ga otpakiravala jer je bio posebno zasticen najlonom i kartonom.. Oni su stvarno morali grubo postupiti s njim da mu rasparaju najlon, ostete karton i iskidaju tkaninu..

Steta se puno i ne vidi ali ja je primjetim i jako mi smeta posto znam da smo platili za novi a dobili vec ostecen.. Posto je tkanina ostecena izvirila je i spuzva koja se nalazi ispod trosjeda i mislim da ce se s vremenom ta rupa prosiriti...

Oni nam nude da ga odnesu u tvornicu natrag i ponovno presvuku tkaninom posto nije on fizicki ostecen nego samo tkanina..
    Ja vec 2 tjedna ne mogu odluciti sto da radim posto me strah da ce ga opet ostetit ili isprljati prilikom vracanja, a i to ce trajat tjedan dana!
    Trosjed ima garanciju godinu dana i ne znam imam li pravo traziti zamjenu za novi?
    Molim vas da mi kazete sto bi vi ucinili ili sto da radim?

Hvala punoooo

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa ja mislim da imaš pravo tražiti novi, međutim, ja mislim da bi pristala i na tu popravku navedenu, zašto?
    Zato jer pretpostavljam da će je kvalitetno odraditi i zato što i da OPET oštete kauč pri donošenju svejedno ti je da li je taj prepravljeni ili novi kad će opet biti uštećen.
    Ja bi ih pitala koliko vremena bi trebalo za obje opcije pa se onda odlučila.

Neka druga forumašica će ti se javiti što se tiče detalja o tvojim pravima, ali ima jedan cijeli topik o pravima potrošača, pa malo pročačkaj tamo - ima i zakon, pa pročitaj svoja prava.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ako je sve osim tkanine u redu ja bi pristala na ovo što nude tj na promjenu tkanine.....najbrži i najbezbolniji proces a dobit ćeš ono što si htjela.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mislim da je dovoljno da zamijene tkaninu
    ako ponovno zdrapaju, ti se opet žali

pa neće valja opet oštetiti, kolike su šanse za to?

da kažeš da želiš novi, kako bi znala da to nije novi nego taj isti pokrpani

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj buby prvotno napisa
    mislim da je dovoljno da zamijene tkaninu
    ako ponovno zdrapaju, ti se opet žali

pa neće valja opet oštetiti, kolike su šanse za to?

da kažeš da želiš novi, kako bi znala da to nije novi nego taj isti pokrpani
    Znala bi jednostavno. Tražiš novi i ovaj stari da ti ostave dok dođe novi, jer ti je hitno. Možda pristanu.

Inače, ja bih se zadovoljila samo promjenom tkanine.

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I kad kupiš auto, a nešto se pokvari, prvo ti u servisu poprave kvar o svom trošku. Tek ako se kvar ponovno javi ( ili pojavi neki novi) možeš i trebaš inzistirati na zamjeni za novi. Barem tako mislim.. pa bi to primjenila i na kauč.. ako opet zeznu, još uvijek stigneš tražiti novi kauč!

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jao znam kako je to. Danas šaljem na reklamaciju stol za blagavaonu. Donjeli ga prije dva tj i ostavili u kutiji da se ne ošteti dok dotjerujemo. Jučer :shock: Odpakirao mm, a ono stol sav izgreban. Bio je preskup lijep veliki za 8 osoba. Danas želim da dođu po njega i donesu mi novi u roku tjedan dana. Postala sam bezobrazna prema tim dostavljačim novog namještaja. Kao odpakirajte kad vam odgovara.... Odsad ima da mi oni odpakiraju i ja pregledam prije nego odu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Odlucili smo da nam ga ponovno presvuku.
    Pa cu nakon toga vidjeti kakvog ce ga donijeti.
    Pogresku drugi puta ne toleriram

A i cini mi se da cemo se nacekati dok se odluce obaviti ovaj dio posla..

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Treba im stajati iznad glave dok donose i montiraju. Ja svoj problem riješila u jednom danu. Nazvali ih, donjeli mi novi stol, zvali me da pogledam kad su završili i sve 5. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •