Kupili smo novi trosjed u jednom od ducana u Solidumu.
Odusevio nas je jer je to bilo bas to sto smo trazili i mogli smo birati boju i iskombinirati vise boja i dimenzije i cijena - ma sve super..
Cekali smo ga mjesec dana - kako je bilo i najavljeno posto se radi tek kada se naruci zbog toga sto biras boje koje zelis..
Uglavnom, dostavljaci su ga ostetili prilikom dostave tako da se ostetio donji rub trosjeda. Stetu sam uocila tek kada sam ga otpakiravala jer je bio posebno zasticen najlonom i kartonom.. Oni su stvarno morali grubo postupiti s njim da mu rasparaju najlon, ostete karton i iskidaju tkaninu..
Steta se puno i ne vidi ali ja je primjetim i jako mi smeta posto znam da smo platili za novi a dobili vec ostecen.. Posto je tkanina ostecena izvirila je i spuzva koja se nalazi ispod trosjeda i mislim da ce se s vremenom ta rupa prosiriti...
Oni nam nude da ga odnesu u tvornicu natrag i ponovno presvuku tkaninom posto nije on fizicki ostecen nego samo tkanina..
Ja vec 2 tjedna ne mogu odluciti sto da radim posto me strah da ce ga opet ostetit ili isprljati prilikom vracanja, a i to ce trajat tjedan dana!
Trosjed ima garanciju godinu dana i ne znam imam li pravo traziti zamjenu za novi?
Molim vas da mi kazete sto bi vi ucinili ili sto da radim?
Hvala punoooo

Odgovori s citatom