-
ultrazvuk-graviditas hbd
ovak, dobila sam uputnicu za naručiti se za ultrazvuk u bolnici
kod uputne dijagnoze piše graviditas hbd 7+5, jel itko zna kaj to znači?
kad sam pitala doktora u petak, rekao mi je da sam 7 tjedana trudna, beba 14 mm(na prvom uz 5tj vidjela se vrećica, tjedan iz beba velićine 2 mm), da kuca srčeko i da mi od popijenih antibijotika (upala mjehura zbog eserihije) ne bi smjelo ništa biti.
al mi ništa nije rekao zašto moram na taj ultrazvuk......pliz sva sam nekako uplašena...valjda je sve o :? :?
-
Ma navjerovatnije nije ništa, po ovom što si rekla meni sve zvući OK i kako treba. Možda je to njegova praksa da trudnice pošalje i u bolnicu na pregled? Nazovi sutra i pitaj to ti je najbolje.
-
-
-
strudlica, graviditas hbd ti znaci - potvrđena trudnoca - kaj ti je i dr. reko - vidi se plod i otkucaji. al ne kuzim zakaj jos uzv a.
-
ma sutra ću zvati da vidim, izludit ću se ovako bezveze
-
graviditas hbd 7+5 ti znači ono isto što imaš u potpisu
trudnoća 7 tjedana i 5 dana
-
našla sam i ovaj teks pa me možda zato šalje na uz, valjda preventive radi...rekao mi je da ću tek za mjesec-dva doći na red u bolnici
"Ultrazvučni pregled preporučuje se između 12. i 15. tjedna trudnoće kada se obavlja probir plodova u kojih je viši rizik za kromosomsku anomaliju. U to doba može se učiniti i pregled krvi, koji na osnovu razine pojedinih hormona koje proizvodi posteljica određuje rizik djeteta za neku kromosomsku anomaliju.
"
-
cure su već nekoliko puta napisale
graviditas hbd 7+5 = trudnoća 7+5
-
to sam i mislila, da je zbog cekanja u bolnici, i to ti je normalno - praksa da se uzv svima radi s a 12 tjedana otprilike. nemas se kaj brinut, opusti se malo.
-
-
Možda si pobrala gljivice od antibiotika. Jel te peče dok mokriš il te pecka rodnica?
-
pecka me rodnica, stavila vaginaletu i valjda će biti bolje, ali mi je i čuda osjećaj opet ko da mi je mjehur jako nisko
evo naručena 18.12.dosta brzo, mislila sam da ću puno dulje čekati taj uz u bolnici
-
Koliko ja znam po sebi a i što sam čitala, u prvim tjednima trudnoče, negdje do 12 tjedna je normalno da imaš taj osječaj u mjehuru, jer imaš novi pritisak na njemu i inaće žene stalno piške u tom periodu.
Ako imaš gljivice uzimaj dosta acidofila, ja sam jela 2 dnevno kad sam pila antibiotike i uspjela proč bez njih. Navodno i Lactogyn kapsule pomažu, al to se savjetuj sa ginekologom.
-
povremnei UZV pregledi u trudnoći su poptpuno uobičajeni i uvijek su češći u prvom dijelu trudnoće, a dijagnozu su ti cure već objasnile
-
tnx svima....meni je ovo prva trudnoća pa mi je sve to novo i nepoznato
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma