-
dete se zacenilo od placa
Jos sam u soku. Mali je danas plakao od 3 popodne. Nikako se nije mogao smiriti ili uspavati. Uspavam ga ali samo na kratko ali se odmah probudi. Niste nije moglo pomoci ni cika samo kada bi ga nosila po sobi bi se smirio i tako do sada. Neznam dali ga nesto boli nekako ne verujem da su grcevi jer obicno kada ima grceve drugcije reagira. E sad malopre je odjedamput toliko poceo jako da place, ceo je bio crven ko krv i skroz se od placa ukocio. Ja sam ga u ruke drzala i posle nekoliko sekunda se vratio u normalu. Jako sam uplasena sta mu se to desilo i dali tako nesto moze da ostavi neke posledice.Prizor je bio stravican. Posle toga je ubrzo zaspao ali evo cujem ga da se probudio opet.
-
-
hvala achan, meni se cini da se mali ukocio i pocrveneo od momentalnog jakog placa a ne od grca, pa me to uplasilo jako ima 7 tjedna
-
Ne brini,ako plač traje duže od 10 minuta (takav jaki da se beba grči) onda je malo zabrinjavajuče, ali obzirom da se smirio brzo ili kad ga nosiš onda su to grčevi. moja V. je imala jedan napad grčeva koji je došao jako naglo i plakala je neutješno s crvenim ličekom i grčem tijela. Niš nije pomagalo , pjevanje, nosanje , cica dok ju nisam primila onak na trbuščić , glava prema gore nogice dole (otprilike 45 stupnjeva) i pritisak mojom podlakticom na trbuščić i prestala u sekundi.
-
ma njemu je taj zgrcen prizor trajao samo 2 ili 3 sec ali je to strasno videti. On ima svaki dan grceve i zna da pocrveni i da se ukoci ali ovo mi je izgledalo nekako drugo. Citam nesto na nternetu o frasu ,mada on nije imao temperaturu a i nije izgubio svest kako opisuju simptome frasa ali sam strasno preplasena i cim malo zakmeci ja umirem od straha
-
Ma sigurno je od grča, mish mali...Mogu misliti kako si se prepala.
Pokušaj napraviti ovo je sandra navela, ako se ponovi.
I ako dojiti, pogledaj ovdje: http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t=60357
Pisale smo o čaju koji mama pije i može bebici pomoći i ublažiti grčeve.
-
mogu mislit kako si se prepala. vjerojatno jest od grčeva. ako se smiri nosanjem onda nema što drugo bit. da ga nešto boli vjerujem da bi duže trajalo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma