Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: izostanak menstruacije?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno izostanak menstruacije?

Uskoro će dva mjeseca kako očekujem menstruaciju. Trudna nisam, bila sam kod ginekologa i dobila Utrogestan tablete koje pijem sedam dana.
    Da li je neko imao slićan problem?
    Usljed čega se to dešava? Čitala sam da je to hormonski poremećaj ali nisam pronašla zašto do njega dolazi..

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A jesu li ti inace redovne menstruacije?
    Jesi radila uzv? Da nije neka cista u pitanju?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni se to dogodilo 2 puta (u razmaku od 10 godina). Nije nista strasno, desava se, pila sam nekoliko dana tablete koje mi je dala dr ginekolog i nakon toga dobila sam menstruaciju. Poslije toga je sve bilo ok. Inace nemam nikakvih ginekoloskih problema i nije mi receno da je to neki specijalan poremecaj.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

inače imam redovne menstruacije, 35 dana ciklus.
    na ultrazvuku sve OK, ginekološki zdrava, kako reče dr ginekolog.

pitam se šta se dešava sa hormonima?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni se to često dešavalo, nalazi svi OK, na kraju mi je doktor rekao da zbog današnjeg tempa i načina života to nije ništa neuobičajeno

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hvala vam na odgovorima..
    znači nema razloga za brigu..

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A zašto ne pitaš doktora da te pošalje da vadiš hormone? Tako ćeš barem biti sigurna da je od toga.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne znam, valjda bi mi predložio da je potrebno ?!!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A ne znam šta bi samo Utrogestanom riješio :/ Mislim Ok, cilj je izazvati menstruaciju, ali možda bi stvarno bilo dobro znati od čega je. A možda je i dr. siguran da je od stresa ili nečeg drugog pa smatra da nije potrebno raditi neke testove? Najbolje bi bilo da s njim porazgovaraš malo detaljnije. Čisto da se ne brineš. Sigurna sam da se ni nemaš za što brinuti

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni se to dogodilo prije mjesec dana. cijeli jedan ciklus je preskočila iako imam cikluse kao i ti: 35 dana i redovite. ginekološki i uzv je bilo sve u redu. dr mi je rekla da je vjerojatno od stresa koji razbuca hormone. nisam mogla vaditi hormone jer se njihova prava slika vidi samo ako se vade treći ili 4 dan krvarenja.
    bila sam očajna, na kraju mi j edala dabroston i odlučila sam pričekati još koji dan prije uzimanja. no, dobila sam sama od sebe.
    ja sam mislila da imam koju cistu i bila sam 2 puta na uzv. međutim, ni jednom nije pokazalo ništa.
    pokušaj se malo smiriti...
    ah da, toga mjeseca sam skinula 6-7 kila. bila sam na dijeti pa je i to moglo utjecati.
    da nisi i ti mršavila?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hormone bi svakako trebalo napraviti, ja sam u jednom periodu imala ciklus dvaput godišnje, pila sam PrimolutNor, nakon toga već 10 godina sve O.K. (radila sam hormone i bio je nekakav poremećaj, ne sjećam se). No, ako ti se ciklus dalje ustabili, mislim da se ne moraš gnjaviti pretragama.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Tulipanka, pokušavam mršaviti, ali čini se bez uspjeha.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jel stigla?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cvjetic27 prvotno napisa
    Tulipanka, pokušavam mršaviti, ali čini se bez uspjeha.
    Mrsavljenje cesto utjece na ciklus. U slucaju znatnog viska kilograma, gubitak od oko 10% obicno ustabili ciklus (ovo se posebno odnosi na PCOS). U nekim slucajevima, naravno, menstruacija moze izostati.

Ako potraje, ja bih svakako porazgovarala s doktorom i prekontrolirala hormone.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

stigla!!!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa cvjetić, ovo je razlog za šampanjac!!!!
    znam kako ti je pao kamen sa srca! :D

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

imala sam problema s jajnicima prije nego sam ostala trudna jedva s klomifenom, sad mi mala ima 2 godine i pokušavamo drugo, ali menstruacije nema već tri miseca, a nisam trudna, ginekolog kaže da su jajnici u redu i sve....nisam pametna, opet na dabroston?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •