Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Čega ima u Magmi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Čega ima u Magmi

Dobili smo bon za Leu za Božić, tj. MM je dobio na poslu, za Magmu, a poklon smo joj već kupili, pa bi joj možda kupili neku robu ili čizme/buce itd. Znam da su oni prije držali svašta, Geox cipele, Esprit odjeću, ali sad više nisam sigurna drže li to još i u kojim dućanima (recimo u AM je prije bio 'box' sa Esprit odjećom, a zadnji put kad sam bila nije ga više bilo.)

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zaletite se fino u Magmin dućan na Žitnjaku, tamo ima sve što Magma drži, od Esprita za velike i male, turbo limača, turbo sporta, pa onaj odjeljak za kuću... sigurno ćete tamo nešto pronaći da iskoristite bon.

A što se tiče baby esprita, nestao je iz CC1, meni je voditeljica rekla da će Esprit za najmanje biti samo u Magmi na Žitnjaku i u Ilici.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Koliko ja znam, Magma je izgubila Esprit za klince i Geox.

Još se negdje da naći starih Geox-ica, ali pazite ako kupujete, jedan model ženskih gležnjača koji imaju u prljavo rozoj sa srebrnim i malo tamnije rozoj sa brončanom bojom im je s greškom.

Naime, na svima se otvara cif, ali konstantno, nakon 5 min nošenja. Nema onaj čičak za zaustaviti cif.

Ja sam ih kupila i mjesec dana trčala za Emom pokušavajući joj zakopčati cipele da joj ne ispadnu, dok nisam poludila i vratila ih u TL i dobila nazad novce.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da,na žitnjaku je najveći izbor......imaju esprit za klince,ali nemaju više mexx (možda si to pobrkala ) .....a uostalom,pa mogu se i mama i tata malo počastiti s tim bonom jer je za odrasle punooo veći izbor

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma nema sumnje da možemo potrošiti bon, i deset puta, ali bih htjela kupiti nešto za nju i to od stvari koje joj trebaju, kad smo već kupili poklon. Ja u Avenue Mallu nisam vidjela Esprit stvari a niti u jednom drugom TL nisam bila sto godina.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mima na Žitnjaku definitivno ima Esprit za klince, mi bili prije tjedan dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •