-
kontracepcijske pilule i trudnoća????
pozdrav mama i onima koje će to tek postati!!!
ovako slijedi moje pitanje...pijem kontr.pilule, no međutim prije tj.dana desila nam se prometna nesreća u kojoj sam zadobila potres mozga, te radi toga pijem tablete protiv bolova. nuspojave kod potresa mozga su povraćanje i proljev ,to sve imam i ja uz to šta pijem i te tablete protiv bolova na čijem uputstvu piše kako smanjuju učinak kontracepcijskih pilula...pa me zanim uz sve to moj dečko i ja imali smo spolni odnos te je taj dan po kalendaru ovulacije najplodniji dan!!! kolike su šanse da ostenem trudna uz povraćanje proljev te uzimanje tih tableta na kojima piše da smanjuju učinkovitost kontr.pilula?????
ps:kon.pilule pijem radi neredovitog ciklusa....
unaprijed hvala...
-
malo je teško odrediti plodne/neplodne dane kad piješ kontracepcijske pilule :/
onda bi svi dani u ciklusu trebali biti neplodni, ne?
kad trebaš dobiti M?
najsigurnije je pričekati i napraviti test ili izvaditi betu
-
kontracepcijske pilule i trudnoća????
imaš pravo,ali upravo zbog mojih simptoma koji su uzrokovani ozljedom i pijući te tablete koje imaju zbunjujuću poruku koja glasi da smanjuju učinkovitost pilula bila sam prisiljena pogledati kalendar ovulacije koji pokazuje da od moje zadnje menstruacije taj dan kakda smo imali spolni odnos je bio je naj plodniji...vjerujem da je uz te tablete, te moje mučnine i proljev moguća trudnoća, pa me jednostavno zanima dali itko ima takva iskustva???
-
Trudnoća je moguća uvijek jer niti jedno kontracepcijsko sredstvo nije 100% sigurno. Ja te mogu jedino ohrabriti činjenicom da sam i ja svojedobno pila neke lijekove (možda i antibiotik, ne sjećam se...) na kojem je pisalo da smanjuje učinak kontracepcijskih tableta i nije se nikad ništa dogodilo.
Mislim da je vjerojatnost da ostaneš trudna gotovo nikakva. Pričekaj kad ti treba doći menstruacija i napravi test ukoliko ti kasni bar tjedan dana...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma