Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: pravo na komplikacije u trudnoci uz prekinuti radni staz

zara27

Početno pravo na komplikacije u trudnoci uz prekinuti radni staz

Molim pomoc...radi se o sljedecem..radila sam godinu i pol bez prestanka, potom je slijedio prekid ugovora i tri mjeseca sam imala pravo na primanja s biroa,zatim sam 3 mjeseca bila nezaposlena i sad mjesec dana radim.Trudna sam.Poslodavac ne zna. Zanima me dali mogu ici na komplikacije u trudnoci i primati naknadu ako sam primila samo jednu placu..ili ih mora biti vise..koliko? I kolika bi bila ta naknada na bolovanju ako smi je ta zadnja placa 4.000,00kn, prije je bila 3.700, a s biroa sam dobivala 2250, ako to uopce ima kakve veze...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

molim Vas neka netko odgovori na ovaj mail tko ima slična iskustva, naime ja sam u sličnoj situaciji. Radila sam 3 godine i 3 mjeseca kod jednog poslodavca,od toga 16 i pol mjeseci bila na održavanju i rodiljnom, pa se vradila na posao mjesec i pol i nakon toga dobila otkaz, sad sam na burzi i imam pravo na naknadu 3 mjeseca . Planiram ponovo ostati trudna ali me zanima ukoliko iskoristim ta 3 mjeseca i nakon toga se zaposlim na mjesec dana da li mogu ići na održavanje i šta mi u tom slučaju ulazi u prosjek, te koliko plaća moram primiti da bi se to moglo ostvariti?
    Nadam se da nisam previše zakomplicirala, ali mi je to jako bitno jer ukoliko nemogu ostvariti prijašnji prosjek plaće na žalost nisam u situaciji da idem na drugo dijete, iako to jako želimo.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

također i mene zanima odgovor jer se i ja nalazim u sličnoj situaciji. hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •