-
Priča o nama
Davne 1996 na svijet sam donijela svog sina prirodnim putem,mislila sam da ću i do drugog djeteta doći prirodnim putem.Ali tu počinje naša priča kad je maleni navršio dvije godine odlučili smo se na drugo dijete,nije išlo uslijedio je moj prvi spontani pobačaj u 5 tjednu trudnoće.Razočarenje suze bol patnja,i prvi razgovor kod dr Jukića,koji nas je naručio za aih.Prije postupka insiminacije ja ostajem opet trudna prirodno ,al opet gubim bebu u 8 tjednu.Nazvali dr Jukića i on nas je prepručio dr Dujiću na inferilitet,nalazi došli sve u redu.Od kariograma od svega što slijedi ,,,,,bilo je pitanje pa kaj je to s nama,odustali kad ja opet trudna ali vanmaternična desni jajovod.Tuga plač suze,operirana u Petrovoj kod docenta Vrčića.Pausa i krenuli u postupak ivf kod profesora Šimunića ,5 pokušaja ivf al svaki put beta nula.Godine se prolazile al bol je bila sve jača ,ja i moj muž smo se pitali zakaj je to tak...I onda opet ostajem trudna i 5 mjesecu rađam mrtvo dijete ,možete zamisliti boli tuge ,jedina svjetlost je bio moj sin koji je rekao mama bude došla beba,,,,,,i sad opet čekamo da krenemo u posupak u cito kliniku ..............tekst je bio dug al nadam se da nas razumijete ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma