Grozno, nadam se da će joj taj malidati snage da izdrži tugu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
![]()
da pronadje snagu za daljeni zivot~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i ja se nadam i svako malo sjetim ih se.....nositi u sebi život svoje ljubavi ....![]()
nekad stvarno ne razumijem Boga ...
![]()
![]()
![]()
nek joj da snage ...
bol se nikada ne da uobličiti..nikada ne jenjava,samo ju naučimo nositi i vući sa sobom
neka Vam malo djetešce pomogne da tu bol nosite na tronu ljubavi koja vas je spajala
i dalje i zauvijek bit će s vama
da izborite snagu za svaki dan, za to maleno,za ono što ste sanjali
Ova predivna, hrabra ženica je rodila divnog dečkića, zove se Martin i ima skoro 4kg i dugačak je 53cm....malo ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njh dvoje!!![]()
Čestitam joj na malom princu i nek sreća sada bude na njihovoj strani![]()
Otisla mi pruka prebrzo, ovo sam htjela reci Cestitam na malom (velikom) deckicu, zelim mu predivno djetinstvo puno smeha i ljubavi..zelim da ih sreca prati i da vise nikada ne budu tuzni![]()
čestitam od srca i želim sve najbolje mami i bebi Martinu![]()
Bože daj im snage za život ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cestitke od srcai da ih dragi Bog cuva
cestitam i zelim svu srecu mami i decaku
![]()
čestitke i neka ih sreča prati,
dobro došao moj imenjače![]()
Čestitke hrabroj mami! Dobrodošao maleni dječačiću!
Neka im je sa srećom
Iskrene čestitke!![]()
čestike od srca na malom princu....Dragi Bože čuvaj ih i podari im sreću za cijeli život!
ČESTITKE i puno sreće!![]()
OD SRCA ČESTITAM! mami i bebi želim sve najbolje u životu,neka ih sreća prati na svakom koraku. vjerujem da se tata na nebu veseli i da im je ON anđeo čuvar!![]()
Čestitamo od!
Najljepše čestitke mami, a Martinu dobrodošlica.
![]()
dobrodošao Martine...
čestitke od srca...
Kraj ove tragedije, svi moji problemi su tako maleni...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nju, bebu i sve oko njih...
Iskrene cestitke izuzetno hrabroj mami, lagan put kroz zivot zelim malom Martinu
Neka vas oboje Bog cuva i na najbolji nacin vrati oduzeto...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako je zivot ponekad nepravedan...........
sretno majci i njezinom princu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!