Zaljubio se mm u nju , cure mu sline samo kad je se sjeti , pa ajde da pokusam obradovati covika.
Pliiiz , ima li tko provjeren recept za nju?
Zaljubio se mm u nju , cure mu sline samo kad je se sjeti , pa ajde da pokusam obradovati covika.
Pliiiz , ima li tko provjeren recept za nju?
pretpostavljam da je to bila neka kupovno-uvozna varijanta?
kod nas (u Sarajevu) moze se kupiti takva u slasticarni Saraj-Bosna ali se tradicionalno ne pravi...
recepata za baklavu imas hrpu ovdje na forumu, i moj medju njima, a orahe/ljesnjake samo zamijenis pistacijama ili smjesom pistacija i nekih drugih nuts
Mislim da se u Pakistanu navukao na baklavu od pistacije . Pomorac je pa uvik nesto neobicno nade, ko sta mu ni jedan kineski restoran ne valja jer sluze hranu prilagodenu Evropljanima , a on bi izvornu.![]()
Mislis da ce biti ok ako samo zamjenim orahe pistacijama , nema nikakvih posebnih caka?
Koje uopce da uzmem ?
a bilo bi dobro da nadjes neprzene, obavezno neslane, samo nemam pojma gdje...bebelina prvotno napisa
ako ti nije kasno za dva tjedna nabavim ti ja i nekoliko recepata, naime nekoliko vrsta tih baklava sam jela u teheranu jer njihovi pistaciji su nešto najfinije što sam jela i svi dr.koje se kod nas mogu nabaviti su mi fuj otkad sam ih probala gore! uglavnim oni imaju hrpu specijaliteta sa pistacijima i međuostalim i baklave a za dva tjedna idem u teheran pa pitam gore za recept 8)
Wewa ,hvala! Ako ne nadem pistacije eto me na kavu i kolace!
Zarrin , MOZE!! :D
ja bi ih odavno napravio da sam igdje našao neslane pistacije![]()
pa ko i svaku baklavu
aaaaaaaaaaaaobjasnjanja
Ozbiljno, zar samo zamjenis orahe pistacija ili ih mjesas u nekom omjeru?
Ma, daj recept.![]()
a ne znam, ako se dočepam pistacija pitat ću punca za recept.