Citiraj clumsy mom prvotno napisa Vidi poruku

Kao prvo flis.

Drugo je nepromočivost uloška.

Kao treće flanel. Pitam zbog fleka od krvi - tačnije ovo bi već bilo treće pitanje: hoće li biti fleka da znam čemu da se nadam

Drukeri ili čičak? Elegantniji su drukeri naravno ali šta ako ih najverovatnije nema u pozamanterijama kojima raspolažem? I ako ih ima kako da ih namestim?
flis je 100%poliester,al meni je opet bolji od pvc-a i nikad ga ne stavljam u dodir s kozom.
pu sam koristila u postpartumu i kao dnevne nisu mi propustali(kupljene sam cak koristila bez pul umetka).
mrlje su neizbjezne,al isto kao i kod pelena,ako ne zelis kemiju,suncaj ih ili vise puta operi.ako te to smeta svakako izaberi tamniji materijal za sivanje.
svasta se moze iskoristit:ja sam uzela plahte od flanela koje ne koristim,mozes uzet i muzevu kosulju ako je od pamuka,cure spominju da je i svila super,pa ako imas nesto ....
a postoje i oni drukeri sta se nasivavaju,a ako nista(nemojte se smijat) klasican gumbic i rupica.

ovaj zadnji link od a72 je najslicnije kako ja sivam.frotir isto dobro upija(stari rucnik).