-
Hello!!!!!
konačno da se i ja predstavim..
25 mi je godina, čitam vas redovito,još uvijek nisam mama, ali nadam se da ću kroz koju godinicu, ako ne i prije i ja to postati
držite fige da mi se želja čim prije ostvari
pozdrav 8)
-
Dobro dosla i sto prije postala na prvom tromjesjecju!!!
-
zara25, dobro nam dosla i dugo se s nama druzila :D
-
-
Osoblje foruma
dobrodosla
ajmo jedan,dva,tri, pa u 0-1
-
-
Dobro nam dosla!
-
Wellcome
-
Dobrodošla, baš me sram - gledam broj članova iz pojedinih gradova, kad ono ima više Roda iz Beograda nego iz Varaždina. Da ne pričam za Split i Rijeku po dvije stranice.
Nadam se da će nas svakim danom u Varaždinu biti sve više, a i neke Rode nisu u svoj Profil stavile da su iz Varaždina, pa ih ovim putem sve lijepo molim da stavljaju svoju Lokaciju u Profil.
Ajde kad spojite spermić i jajčeko - javi nam. I educiraj se, educiraj - ima svašta na ovim stranicama.
-
-
Ma Beograd je veći, ali ja bih ipak voljela da je varaždinki više. Osim toga na HTV-u se stalno pojavljuju članice Rode u raznim prilikama, što sigurno nije slučaj sa televizijom iz Beograda. Al' su si cure odande ipak dale truda da pronađu ove stranice.
Prihvaćam kritiku, u istom kontekstu sam koristila članice Rode i forumašice Rode. Nisam na to obratila pažnju.
-
Zara, kak' napredujete ?
'Ajde, please - pridruži nam se kao podupirući član. Obrasci za učlanjenje su negdje na portalu na početku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma