-
Kako pripremate zobene pahuljice
Pitanje iz naslova- kako pripremate zobene pahuljice?
Sada bi ih prvi put dala svojoj curici koja će za par dana napuniti 11 mjeseci, pa mi treba savjet kako ih je najbolje pripremiti.
-
Osoblje foruma
Ja ih neko kratko vrijeme drzim u toploj vodi (vrijeme- ispod minute).
-
-
Ja ih cak znam izmiskasti sa vocem, stavim npr. jabuku i bananu i dodam zobene i sve zajedno izmiksam i super, miksamo jer Roko ne zeli ribano ili strugano, a mislim da nije bas nuzno da one moraju odstajati u toploj vodi, i ja sama ih jedem takve kakve ih kupim, dakle suhe, ali ih sipam i u jogurt ili slicno, sebi jel, mi jos nismo dosli do jogurta
-
malo ih prokuham u vodi da puste sluz,i naribam unutra jabuku,bananu i suho voće i sl..a radim i slane pa ih u juhu stavljam umjesto rezanca, i u variva umjesto krumpira,tijesta i sl.najviše volim poriluk sa zobi.ali fini je i grah i sl.
-
ja sitne samo prelijem nečim toplim, a krupne pahuljice prokuham par minuta
-
Prokuham ih par minuta u zobenom ili rižinom mlijeku. Kad se ohlade, smiksam sa voćem. Na taj način ih jede od kad smo ih uveli u dohranu i još uvijek mu je to omiljeni doručak (sad ima 2 god).
Na isti način pripremam 5-corn, 7-corn, prosene pahuljice i pahuljice od pira.
-
ako kuham voće onda i zobene prokuham mar minuta u toj vodi pa budu ukusnije, pomiješam zajedno s voćem i bude baš fino
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma