Lukina mamma prvotno napisa
Danka_ prvotno napisa
Dalm@ prvotno napisa
(rula, ništa osobno... Brzo ozdravljenje vam želim.)
Mislim da bi ovakve topice (savjetovanje o konkretnom slučaju) trebalo ključati, čak i brisati.
Bez po frke se dijele savjeti od uskraćivanja propisane terapije do hospitalizacije!
Pa jel' tko od nas pregledao dijete?
Od kada je prepričan krvni nalaz dovoljan za kliničku sliku?
Što nas čini kompetetnijim od (ikakvog) pedijatra? Iskustvo sa svojim djetetom, upitne relevantnosti?
Nikad neću shvati pravila ovog foruma; o AD mlijeku pitajte pedijatra, o lijekovima možete koga god. :/
Potpisujem u potpunosti

I ja!
a ja apsolutno ne potpisujem!
razlog je: 'čovik i magarac su uvik pametniji od samog čovika'
rula nije bila sigurna u preporuku pedijatrice.
zašto?
jer se dotična nije niti potrudila objasniti čemu antibiotik
prema navedenim podacima od žena sa ovog foruma, smo saznali da takav nalaz krvi znači da je u tijeku upalni proces, koji zahtjeva antibiotike
kad imaš upalni proces onda ti antibiotici nisu za 'svaki slučaj', nego su potrebni jer je proces u tijeku
a to nije saznala od pedijatrice
saznala je od drugih laika iz njihova iskustva
njen instikt koji joj je rekao: ne daj anibiotik je isti onaj instikt koji joj je rekao: pitaj na forumu , nisam siguran
i jel dobila odgovor? je - to je ozbiljna krva slika
od koga nije dobila odgovor: od pedijatrice
i tu je prvi i osnovni razlog zašto imamo ovakav topic: pedijatar nije objasnio dijagnozu,, a to je jako bitno
'za svaki slučaj' je izraz koji se koristi kad uzimaš nešto što taj tren ne trebaš
kako svaki lijek ima nuspojave, a svaki antibiotik ih ima i to dobar popis, dakako da je teško dati lijek kojeg taj tren ne trebaš, za svaki slučaj
meni moja doktorica i ginekolog sve objasne, jer ih upilam. mislim da im mrak padne na oči kad me vide , ali srečom vide me rijetko (kuc-kuc)
Triba se uvik pitat, nije bitnija pristojnost od zdravlja