Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: privatni ginekolog-preporucite mi

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno privatni ginekolog-preporucite mi

molim vas
    1. preporuke za super dobrog privatnog ginekologa, po mogucnosti da poradja na sv. duhu.
    2. savjete od svih koje ste vodile trudnocu privatno, a da vas je isti taj doktor i porodio, molim iskustva, cijene pregleda, cijene poroda itd.
    3. jel uopce potrebno imati i socijalnog ginekologa ako vodis trudnocu kod privatnika?
    hvala

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. preporuke za super dobrog privatnog ginekologa, po mogucnosti da poradja na sv. duhu.
    moj ne porađa na svetom duhu

savjete od svih koje ste vodile trudnocu privatno, a da vas je isti taj doktor i porodio, molim iskustva, cijene pregleda, cijene poroda itd.
    iskustvo super, imam na vidokazeti snimljenu zaru u trbuhu u nekoliko navrata, MM je bio sa mnom na svakom UZV-u i pregledu,...
    cijene pregleda, hm, mislim da je pregled + uzv bio 400 kuna.
    cijene poroda? ne kužim to pitanje? rodila sam u petrovoj gdje radi i moj privatni ginekolog, ništa nisam platila.

3. jel uopce potrebno imati i socijalnog ginekologa ako vodis trudnocu kod privatnika
    ja ga nisam imala, odnosno, znam da sam jednom davno prijavljena kod nekog, ali tokom trudnoće ga niti jednom nisam posjetila. pretrage sam obavljala privatno, bolovanje i porodiljni kod svoje liječnice opće prakse.
    sad i mene zanima je li i dalje tako??

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Apsolutna preporuka: Dr Latin Višnja, Poliklinika Vili- Gjure Deželića 32. Pregledi su skupi (500 kuna sa UZV, kojeg radi svaki put), redovno se čeka, ali kad dočekaš... milina. Stručna i ugodna, možeš imati 100% povjerenja da će ti sve reći, odgovoriti na sva pitanja, rastjerati strahove... i uvijek ti posveti puno vremena (zato se i čeka). Za kolege iz Vilija nisam sigurna, ali za nju 100%. Samo se moraš što prije javiti.
    Ona ti ne porađa nego vodi trudnoću, ali ima suradnike na Sv. Duhu (ranije je to bio dr. Kos, sada ne znam koji je).
    Što se tiče 3. pitanja nisam ziher, nek se javi netko informiraniji.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Socijalnog ginekologa ne moraš imati, ali ga je imati korisno u slučaju da će ti trebati neki lijekovi ili pretrage koje ne želiš plaćati.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    Apsolutna preporuka: Dr Latin Višnja, Poliklinika Vili- Gjure Deželića 32. Pregledi su skupi (500 kuna sa UZV, kojeg radi svaki put), redovno se čeka, ali kad dočekaš... milina. Stručna i ugodna, možeš imati 100% povjerenja da će ti sve reći, odgovoriti na sva pitanja, rastjerati strahove... i uvijek ti posveti puno vremena (zato se i čeka). Za kolege iz Vilija nisam sigurna, ali za nju 100%. Samo se moraš što prije javiti.
    Ona ti ne porađa nego vodi trudnoću, ali ima suradnike na Sv. Duhu (ranije je to bio dr. Kos, sada ne znam koji je).
    Što se tiče 3. pitanja nisam ziher, nek se javi netko informiraniji.
    Apsolutno potpisujem!!!
    Jedino nisam imala baš neugodih iskustava s čekanjem, samo jednom se kasnilo oko pola sata i to su se ispričali. samo kaj se moraš naručivati dosta unaprijed.
    Ja sam bila paijentica dr. Latin, a sad mi trudnoću vodi dr. Kos. Jako sam zadovoljna.

Pitanje 3. Nije nužno, no ako ćeš htjeti ili trebati obaviti neke preglede u bolnici prije poroda trebat ćeš za to uputnicu, a nju ti može dati samo soc. specijalist, tj. ginić

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

potpisujem bubimiru i joe !

trudnoću vodila kod dr. Kos-a u Viliju (do prije dvije godine on je paralelno radio i na SD-u, ali sad je samo privatno). pregledi 400kn (uzv, pregled i sve što te zanima) i ja problema s čekanjem nisam imala. inače, otkad idem u trudničku ambulantu na SD skužila sam da svaka druga trudnica (ako ne i više njih) dolazi iz Vilija (sve imamo iste svijetlo plave fascikliće za uputnice i recepte :D ). raspitaj se malo u viliju tko sve kod njih radi jer ako sam dobro skužila odnedavno kod njih utorkom popodne "ordinira" i ratko matijević, a on ti je jedan od predvodnika ekipe na SD-u (mislim da je zamjenik pročelnika odjela) pa možda možeš privatno kod njega (ja sam kod njega sad u trud. ambulanti) - on, naravno, i porađa!

sretno

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

dr. Jelekovic, Horvacanska 120
    Mrak doktor, mene iscupao iz kojekavih problema, ne poradja. Mislim da ima u svakoj bolnici nekoga. Trudnicki pregled i UZV 250 kn. Poslala sam tamo vec par frendica i sve ga samo hvale.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jbistrica prvotno napisa
    Mrak doktor, mene iscupao iz kojekavih problema, ne poradja. Mislim da ima u svakoj bolnici nekoga. Trudnicki pregled i UZV 250 kn. Poslala sam tamo vec par frendica i sve ga samo hvale.
    Slazem se ja sam bila kod njega i odlican je!!!

A porodio me dr Kerner na SD isto sam zadovoljna s njim.

Socijalnog mislim da moras imati, zbog uputnica.

Ja sam isla na Jarunu i uopce nisam zadovoljna

studentica_

Početno

Sretno!!!

MalaLola

Početno

Tražim gina po googlu i naletim opet na njega...
    Mene je uvalio u teške probleme zbog svoje flegmatičnosti i nezainteresiranosti... zbog njegove nepažnje sam završila na induciranom porodu i kiretaži u 18. tjednu trudnoće...
    Ne želim ga se ni sjećati!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

dr. Tihana Mazalin- poliklinika Eljuga.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dr. Podobnik, Poliklinika Podobnik.....600kn pregled i 4D ultrazvuk...vrijedi svake lipe
    Nema veze sa SD ali meni je super.....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: privatni ginekolog-preporucite mi

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    molim vas
    2. savjete od svih koje ste vodile trudnocu privatno, a da vas je isti taj doktor i porodio, molim iskustva, cijene pregleda, cijene poroda itd.
    3. jel uopce potrebno imati i socijalnog ginekologa ako vodis trudnocu kod privatnika?
    hvala
    1. Meni je jako draga dr. Ulla Marton, Hebrangova, ne porađa, ali povezana je sa SD-om. Super dobri po mom iskustvu su u Poliklinici Vili, npr. dr. Kos, ali kod njega je potrebno jako puno unaprijed se naručivati i nisam sigurna koliko mogu ad hoc reagirati - i više od 4-5 tjedana, ali za prenatalnu dijagnostiku on je number one. Mislim da su povezani i sa SD-om i sa Vinogradskom, tamo imaš još dr. Radončića i dr. Latin, mislim da je dr. Radončić nešto dostupniji od dr. Latin i dr. Kosa, ali nisam sigurna i mislim da je kod svih njih princip par tjedana unaprijed naručivanje (možda drugačije reagiraju ako je stvar hitna).
    2. Ne porađa mislim nitko od gore navedenih - cijena detaljnog pregleda sa UZV-om otprilike mislim oko 400 kn - najbolje nazovi i raspitaj se.
    3. Da - za uputnice za kompletnu krvnu sliku, urinokulturu, testove senzibilizacije, uputnicu za amniocentezu (eventualno), za double triple testove, za lijekove, briseve da ne ide sve baš na tvoj trošak, ali neki socijalci na to frkću, moja je meni normalno pisala uputnice, ali ja sam starija trudnica i trudnoća je iz IVF-a pa nekako me blaže gledala (valjda).

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dr.Kos u poliklinici Vili za mene je najbolji, a kod njega sam došla
    nakon što sam se jako razočarala u dr.Jelekovića-netko je spomenuo
    njegovu flegmatičnost, da i mene je to smetalo.
    Dr.Kos mi je vodio trudnoću a po njegovoj preporuci sam išla na porod
    na Sv.Duh jer on ne porađa.
    Na ova druga pitanja su ti cure već odgovorile.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dr.Matijević isto radi u Poliklinici Vili, a radi i na Sv.Duhu tako da možeš i kod njega.Pregled+UZV su 400,00 kn.
    Doktor je odličan i svakako ti ga preporučam.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lea1805 prvotno napisa
    Dr. Podobnik, Poliklinika Podobnik.....600kn pregled i 4D ultrazvuk...vrijedi svake lipe
    Nema veze sa SD ali meni je super.....
    Potpisujem

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj MalaLola prvotno napisa
    Mene je uvalio u teške probleme zbog svoje flegmatičnosti i nezainteresiranosti... zbog njegove nepažnje sam završila na induciranom porodu i kiretaži u 18. tjednu trudnoće...
    ja sam isto kod dr. Jelekovića. Ovo je prvi put da čujem da se netko žali na njega. Baš mi je žao što te uvalio u probleme

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Privatni ginekolozi: stručnost, opremljenost i cijene

Javljam se sa sličnim pitanjima o kojima se već pisalo u sklopu teme 'Privatni ginekolozi', međutim, s obzirom da su neki postovi stariji (iz 2005. godine), pa pretpostavljam da se situacija u Zagrebu u međuvremenu promijenila, a i da imam par dodatnih pitanja, molila bih vaša (pozitivna i negativna) iskustva s privatnim ginekološkim poliklinikama:

1. Poliklinika:
    2. Doktor:
    3. Stručnost doktora:
    4. Opremljenost poliklinike:
    5. Cijene:
    6. Ostala iskustva:

Trenutno se nalazim u 12. tjednu trudnoće, po prvi puta u životu, sa 38. godina, a kako zbog svojih godina moram biti dodatno oprezna da pravi doktor i prava oprema prate moju trudnoću, želim se informirati i pronaći odgovarajuću polikliniku.

Unaprijed hvala na odgovorima i sretno svima,

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Poliklinika Vili:
    2. Doktor: dr. Kos, dr. Latin, dr. Radončić
    3. Stručnost doktora: 5
    4. Opremljenost poliklinike: 5
    5. Cijene: za privatnike normalne - 400-450 kn (recimo navodno priv. rodilište ima cijene 600 kn po pregledu, a navodno prednost pri porodu će imat njihove pacijentice)
    6. Ostala iskustva: sve naj-naj-naj. Mana - naručivanje i po 3-4 tjedna unaprijed, ali u stanju su i brže reagirati ako je nešto hitno.

Mislim da su ti oni najbolji za tvoj slučaj, povezani su s Vinogradskom i Sv. Duhom. Sretno!

Bumba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ima li tko kakvih iskustava ili preporuka za ginekologe u Šibeniku! Do sada sam bila kod soc. ginića, ali ne bih htjela i nastaviti, iako nije bilo negativnih iskustava!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: Privatni ginekolozi: stručnost, opremljenost i cijene

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa
    Javljam se sa sličnim pitanjima o kojima se već pisalo u sklopu teme 'Privatni ginekolozi', međutim, s obzirom da su neki postovi stariji (iz 2005. godine), pa pretpostavljam da se situacija u Zagrebu u međuvremenu promijenila, a i da imam par dodatnih pitanja, molila bih vaša (pozitivna i negativna) iskustva s privatnim ginekološkim poliklinikama:

1. Poliklinika:
    2. Doktor:
    3. Stručnost doktora:
    4. Opremljenost poliklinike:
    5. Cijene:
    6. Ostala iskustva:

Trenutno se nalazim u 12. tjednu trudnoće, po prvi puta u životu, sa 38. godina, a kako zbog svojih godina moram biti dodatno oprezna da pravi doktor i prava oprema prate moju trudnoću, želim se informirati i pronaći odgovarajuću polikliniku.
    Unaprijed hvala na odgovorima i sretno svima,
    Ja bih ti preporučila Matijevića iz Poliklinike Vili, on radi i na SD, tako da i porađa. Stvarno je super ginekolog i ima jako puno iskustva.
    Gore radi na Patologiji trudnoće i s rizičnim trudnicama, pa mislim da nema većeg pogotka od njega.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj iva2405 prvotno napisa
    Citiraj MalaLola prvotno napisa
    ja sam isto kod dr. Jelekovića. Ovo je prvi put da čujem da se netko žali na njega. Baš mi je žao što te uvalio u probleme
    Ja sam isto kod njega i ja prvi put cujem da se netko zali na njega. On je mene izlijecio iz tada teske i meni nepoznate situcije. Ja sam s njim prezadovoljna. I sve moje prijateljice koje su kod njega. Zao mi je radi loseg iskustva.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo se spremili na kombinaciju Milana Kosa i Ratka Matijevica, medjutim nikako se nisam mogla otarasiti traume medicinskog pobacaja u odmakloj trudnoci na Sv. Duhu prije nekoliko godina. Iducu trudnocu cemo opet pratiti kod Milana Kosa koji je savjestan i odlican ljecnik i prekrasan covjek a mozda cu do onda prebrodimo 'strah' od Sv. Duha jer bi zaista voljela da nas Dr. Matijevicu prati kroz zadnje dane trudnoce i da bude na porodu ukoliko babici i suprugu 'bude trebala ruka' ...

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo dizem ovu staru temu, da ne otvaram novu.

izgleda da cu morati mijenjati ginekologa...
    trudnocu vodim kod privatnika a socijalni pravi probleme, nije za suradnju (odbija dati uputnice, bezobrazan je itd)...mogu bez srama napisati da se radi o dr. Ezgeti u dz Tresnjevka.

razmisljam da se prebacim ili u Runjaninovu kod dr. Rackog (ako uopce prima nove pacijente) ili u dz Borovje, kod dr Martine Žigmund.

Zna li netko nesto o ovim ginekolozima? posebno me zanima dr Žigmund, s obzirom da sam cula da Račkog hvale, ali navodn su velike guzve...

hvala!

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

da, tek sad vidim...ovo dvoje nisu prvatnici :/ zmotana sam.
    nema veze, ipak bih molila ako itko ista zna...

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moju veliku preporuku, a i mnogih žena, ima dr. Romana Dmitrović iz Poliklinike IVF, žena je naj naj, prošla sam puno razno raznih dok nisam doslovno naletila na nju,jako jednostavna žena suvremenih metoda lječanja, ne voli čeprkati pretjereno bez razloga, komunikativa i uvijek dostupna, opremljenost klinike vrhunska, 4d uzv i sl,... ne čeka se,.... sklona prirodnom porodu i vrlo umirujuća...... specijalist za uzv i potpomognutu oplodnju..... osim toga ona je jedini gin u Hr doktor znanosti sa diplomom u EU, specijalizaciju obavljala u SAD-u,.... dosta sam hvalila.... cijena pregleda 350-400 kn. komplet....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jel imate neku preporuku za Split

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dali ima ko kakvog iskustva sa poliklinikom Cedar (Malesnica) dr. Magid Ayoub????
    U 5. sam tjednu trudnoce pa sam mislila ici tamo jer mi je jako blizu.

Hvala

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Argentina, sorry, ali tek sad sam vam se pridružila. Odgovaram na pitanje o dr.Žigmund. Doktorica je mlada, simpatična i jako nježna. To je prvi puta da se susrećem sa nježnom ginekologicom. Sve pohvale za nju. Temeljita je i sve lijepo objasni.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

HNB, ja sam kod dr. Ayouba i zadovoljna sam. Trudnička obrada - 300 kn
    I dr. i sestra su jako ljubazni i umirujući

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    HNB, ja sam kod dr. Ayouba i zadovoljna sam. Trudnička obrada - 300 kn
    I dr. i sestra su jako ljubazni i umirujući
    Bila sam kod njega na pregledu super je !
    Jedino sta nazalost vise nisam trudna, morala sam u 11 tjednu ic na kiretazu
    Preselio se prije 3 tjedna iz Malesnice u Novu Galeriju (Špansko)

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Željka1979 prvotno napisa
    Argentina, sorry, ali tek sad sam vam se pridružila. Odgovaram na pitanje o dr.Žigmund. Doktorica je mlada, simpatična i jako nježna. To je prvi puta da se susrećem sa nježnom ginekologicom. Sve pohvale za nju. Temeljita je i sve lijepo objasni.
    super, bas mi je drago. vec sam se prebacila kod nje
    samo jos nisam bila na pregledu jer privatno vodim trudnocu.
    to sam joj i rekla, rekla je da nema problema, ako treba dati uputnice, recepte ili bolovanje neka dodjem.
    kakav ima uzv? transvaginalni? naplacuje li ga? se dobije slikica?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nisam kod nje vodila trudnoću nego privatno, rekla mi je da se imam pravo kontrolirati gdje hoću, tak da ne znam da li se dobije slikica. :? Znam da je uzv ok, jednom mi je radila vaginalni ultrazvuk jer mi je gledala folikule itd.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

E da, nije mi naplatila ultrazvuk.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dr.Kos
    odličan je, totalno smiren i ugodan....ali malo se uvijek čeka
    ali vrijedi čekati
    žao mi je što ne radi i na sv.duhu

dr.Matijević
    i u vili, i na sv.duhu...frendica je prezadovoljna s njim

dr.Ujević
    mislim da se tak zove, druga frendica kod nje u Viliju vodi, jako ugodna...
    njen muž navodno radi na duhu kao ginekolog pa njemu šalje svoje pacijente...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam sad u 31.tjednu, idem kod dr.harni i jako sam zadovoljna, žena je uvijek dobro raspoložena, smije s, vesela, a što se tiče stručnosti, fino ti odgovori na sva tvoja pitanja..

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Isla sam kod doktora jelekovica na horvacansku.takvu neprofesionalnost nisam nikad vidjela.blizanacka trudnoca,prirodna,jednojajcani...on meni niti je radio papa test,niti probir test koji je pogotovo bitan za blizanacku trudnocu,niti urinokulturu,niti briseve,kad sam ja trazila briseve i otkrivena ureaplazma veca od 10 na 5 ponasao se nonsalantno...zalila sam se da me stalno boli ali njemu to nije bilo bitno.jedino sta je bilo bitno ostaviti mu svaki puta 500 kn...a da ne spominjem kako imas osjecaj kad ista pitas,kao da smetas....zato i ides kod privatnika,da ti se posveti...prebacilla se u polikliniku harni,22.tjedan trudnoce,razlika nebo i zemlja.imam njen privatni broj dostupan 24h,mogu je uvijek nazvati i pitati da mi objasni ako se zabrinem oko neceg

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

takodjer za jelekovica sve najgore...napisala dolje cijeli post,sramota za ginekologiju

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dr. Snježana Belak da li netko ima iskustva s njom? Ima popust na kolektivi....

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

pozdrav, nova sam na forumu i trebam vašu pomoć...nadam se da postupam po pravilima foruma...ako nešto ne štima, recite popravit ću...probat ću popraviti
    nisam iz zg-a, ali ponukana iskustvom iz prve trudnoće, druga će definitivno biti vođena u zg-u...i trudnoća i porod...
    mene zanimaju privatni ginekolozi...najnovije informacije koje vidim su strare 4-5 godina, a ja bi nešto svježije
    imate li kakvu preporuku? kakva su vaša iskustva s privatnim poliklinikama za vođenje trudnoće? kako se kreću cijene pregleda u zg-u? po dosada pročitanim informacijama najviše sam zainteresirana za polikliniku Pronatal i prof Ivanišević. moja sl trudnoća će svakako biti visokorizična i želim si priuštiti samoo vrhunske stručnjake...pa pomozite hvala

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Iskustva sa poliklinikom Harni?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •