Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: osip po licu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno osip po licu

Hanna je negdje pred ljeto dobila par piknjica po licu,na moru je bilo nešto bolje,u jesen se vratilo malo jače.Pedijatar je dao kortikosteroidnu kremicu i bilo je za 2-3 dana bolje.Međutim ubrzo se vratilo.Opet joj je dao tu kremu i da onada mažemo belobazom.Poslije kortik. se potpuno očistilo,a sada je katastrofa.Sada je veličine 2 cm s 2 cm i ljuska se.
    E,sada ja bih savjet čime mazati jer nikako sada ne bi hodali po doktorima
    dok se stanje s gripom ne smiri.To joj uopće ne smeta tj. ne svrbi ju.
    Imate kakav pametan savjet iz iskustva?
    Tu sam uvijek našla spas pa daj i sada pomagajte

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ima li i drugdje po tijelu ili samo na licu, lako je moguće da je u pitanju suha koža i da je možda neki blagi ad?! :/

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mžda je u pitanju izrazito suha koža(atopijski dermatitis), probaj otići u ljekarnu neka ti nešto preporuće tipa Adarma,Mustela ili proizvodi od Avene za at. derm., pošto smo mi imali iskustva sa tim. Good luck!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

baš vam hvala cure
    znala sam da ćete mi nešto pametno savjetovati
    nita ne znam o a.derm.,pa ću proguglati da se prosvijetlim a popodne pravac ljekarna.
    otvorena sam za još iskustava

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vlaži joj to mjesto kremama i sve će biti Ok

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja znam imati lišajeve po licu i nadlakticama, pocrvene od hladnoće, sapuna, razne kozmetike, a ljeti znaju biti slabije pigmentirani, tj ne tamne isto kao zdrava koža. I ta površina kože je nekako neravna i lagano hrapava. Ne znam je li kod vas slično. Mala mi je imala slično po tijelu.

Nama odgovara slijedeće: izbjegavanje sapuna i ispiranje samo vodom, nakon čega namazati uljem (dječjim ili bademovim) ili zagrebačkim melemom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

teta danas u vrtiću mislila da ima herpes,ali nije jer ga i ja znam imati pa znam kako izgleda.
    Nema nigdje po tijelu,samo ovo oko usat/obraz
    crveno,hrapavo a danas i bijelo-ljuskasto
    doma imamo melem,kvartovska ljekarna nema Mustelu,sutra ću pogledati u gradu-a sada ću s melemom

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a možda da ti pedica ipak da uputnicu na neviđeno za dermatologa? Da je ne bi mazala s nečim što joj ne odgovara...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •