-
osip po licu
Hanna je negdje pred ljeto dobila par piknjica po licu,na moru je bilo nešto bolje,u jesen se vratilo malo jače.Pedijatar je dao kortikosteroidnu kremicu i bilo je za 2-3 dana bolje.Međutim ubrzo se vratilo.Opet joj je dao tu kremu i da onada mažemo belobazom.Poslije kortik. se potpuno očistilo,a sada je katastrofa.Sada je veličine 2 cm s 2 cm i ljuska se.
E,sada ja bih savjet čime mazati jer nikako sada ne bi hodali po doktorima
dok se stanje s gripom ne smiri.To joj uopće ne smeta tj. ne svrbi ju.
Imate kakav pametan savjet iz iskustva?
Tu sam uvijek našla spas pa daj i sada pomagajte
-
ima li i drugdje po tijelu ili samo na licu, lako je moguće da je u pitanju suha koža i da je možda neki blagi ad?! :/
-
Mžda je u pitanju izrazito suha koža(atopijski dermatitis), probaj otići u ljekarnu neka ti nešto preporuće tipa Adarma,Mustela ili proizvodi od Avene za at. derm., pošto smo mi imali iskustva sa tim. Good luck!
-
-
Vlaži joj to mjesto kremama i sve će biti Ok
-
ja znam imati lišajeve po licu i nadlakticama, pocrvene od hladnoće, sapuna, razne kozmetike, a ljeti znaju biti slabije pigmentirani, tj ne tamne isto kao zdrava koža. I ta površina kože je nekako neravna i lagano hrapava. Ne znam je li kod vas slično. Mala mi je imala slično po tijelu.
Nama odgovara slijedeće: izbjegavanje sapuna i ispiranje samo vodom, nakon čega namazati uljem (dječjim ili bademovim) ili zagrebačkim melemom.
-
teta danas u vrtiću mislila da ima herpes,ali nije jer ga i ja znam imati pa znam kako izgleda.
Nema nigdje po tijelu,samo ovo oko usat/obraz
crveno,hrapavo a danas i bijelo-ljuskasto
doma imamo melem,kvartovska ljekarna nema Mustelu,sutra ću pogledati u gradu-a sada ću s melemom
-
a možda da ti pedica ipak da uputnicu na neviđeno za dermatologa? Da je ne bi mazala s nečim što joj ne odgovara...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma