Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Pracenje trudnoće u Rijeci

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Pracenje trudnoće u Rijeci

POzdrav! Totalno sam nova ovdje, svježe trudna , a tražilica mi nije izbacila informacije koje trebam..
    Unaprijed se ispričavam moderatorima ako ovakva tema već postoji i u tom slučaju ih molim da ju prespoje..

dakle- zanima me gdje su riječke trudnice vodile/vode trudnoću? Da li kod privatnika, soc. ginekologa? KOjeg? Kakva su vambila iskustva, kakav je doktor, a ako je privatnik koliko ste plaćale vođenje trudnoće?

Tekođer, da li je netko vodio trudnoću u Medicu, isto me zanimaju iskustva...

Hvala svima na pomoći!

anchie76 edtiirala naslov teme. Doktor ne moze voditi vasu trudnocu, vi je vodite. On je samo moze pratiti

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prvu trudnoću kod dr. Bačića, soc. gin. nisam bila uopće zadovoljna, sad privatno kod dr. Vlastelića i super mi je.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prvu trudnoću kod dr. Bačića, soc. gin. nisam bila uopće zadovoljna, sad privatno kod dr. Vlastelića i super mi je.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj arilu prvotno napisa
    bačić je krcat, ne prima više pacijente, tak da od njega ništa..
    vlastelić? za njega sam čula da je jako dobar, al je li on u crikvenici radi privatno? ili sam nešto pobrkala??
    koliko si kod njega plaćala vođenje trudnoće?

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, on je u Crikvenici, pregled za trudnice je 250 kn. Inače od privatnika u Ri hvale još i dr. Masovčića. Ali opet, to je sve toliko individualno. Npr. za dr. Bačića su toliko oprečna mišljenja, od najgori na svijetu pa do super...ne znam.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jel imaš kakva saznanja za dr. frković i dr. marušić-sokolić??

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam prvu trudnoću vodila kod dr. Sokolić i bila sam jako, jako zadovoljna. Kod pregleda je bila pažljiva, ima laganu ruku, odgovarala je vrlo temeljito na sva pitanja, čekanje je minimalno i stalno je sugerirala što više seksa . Ponekad zna zazvučati malo grublje, nije "pekmezasta", ali meni to i odgovara.

adria avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo i moje iskustvo s dr.Sokolić je predobro.u svemu potpisujem balarosu bila sam i u medico jer je dr. Sokolić bila na putu a moja trudnoca kriticna tako da mi je trebalo vadit briseve odmah.sve pohvale i za medico.jedino sto je velika razlika u cijeni između sokočić i medica.a usluga podjednako kvalitetna.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj osobica prvotno napisa
    jel imaš kakva saznanja za dr. frković i dr. marušić-sokolić??
    Ja sam prije 15 godina rodila u Rijeci i u to je doba šefica odjela patologije trudnoće bila prof. Frković. Ležala sam na odjelu 10 dana i imam samo dobra sjećanja na nju. Malo je, možda, bila stroga, ali perfekcionist i uvijek ljubazna.
    Preporučam i dr. Masovčića, osim stručnosti i dugogodišnjeg iskustva ima i neku ljudsku toplinu koju liječnici većinom izgube.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Da malo podignem temu.... Profesorica Frković je najnajnaj doktorica. Ovu trudnoću sad ću voditi kod svoje preko socijalnog dr. Krešić. Ona mi djeluje dosta stručno i žene u čekaonici je dosta hvale.Idem njoj jer će mi čini mi se trebati dosta nalaza, lijekova, šteta ne iskoristiti dopunsko. Bumo vidli.
    Ali da imam para na bacanje išla bih prof. Frković. Stručnjak za trudnoće, napisala knjigu "Higijena i dijetetika u trudnoći" , razumije svu problematiku trudnoća. Stroga ali ima nježne i stručne ruke. Svaka pohvala!!!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Moram reagirati na preporuke za Sokolić-Marušić - naime, nama do 23 tjedna nije vidjela da se djetetu nije uopće razvio mozak (veliki niti mali!!!), a kada smo je uspaničeno nazvali nakon sto smo slucajno saznali dijagnozu u KBC, nonšalantno nam je rekla da je obavještavamo!!!
    ona nam je vodila prvu trudnoću, i bilo je sve u redu, zaista bih je tada svima preporučila, ali nakon ovakvog groznog iskustva, osoba koja nam je bila od povjerenja, kućna prijateljica, nakon svega prelazi cestu da ne mora razgovarati sa nama, pravi se da nas ne poznaje i sl. nikada nas nakon svega nije nazvala, a znali smo provesti puuuuuno vremena u svakakvim trivijalnim razgovorima....

uglavnom, svakome se mogu dogoditi greške, u to uopće ne sumnjam, niti je zbog toga krivim, ali odnos profesionalca, prijatelja, čovjeka kojem vjeruješ - to je sve izostalo...

nakon svega, a prošlo je više od 1 godine, teško nalazim ginekologa na preporuku...islim, bilo kakvog...
    bila sam kod Sanje Jurice u Medicu, zadovoljna, ali nista pretjerano - korektna, detaljna... na njenu preporuku pronasla sam soc. ginekologicu preko puta KBC, i idem na prvi pregled 10.05., pa cu javiti iskustva!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja osobno nemam loseg iskustva sa Dr. Sokolić ali mi zena nikako nije sjela (isla sam kod nje par puta na pregled prije trudnoce)...
    trudnocu sam vodila kod Dr. Masovcica i skroz sam zadovoljna, detaljno obavlja preglede, ne paničari, objasnit ce sve sta te zanima....uglavnom meni je za 5!
    sta se cijene tice, prvi pregled je 500 kn, a vodenje trudnoce je 250 kn

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo i mene nakon pregleda kod nove soc. ginekologice dr. Ines Krištofić, preko puta KBC...
    detaljna, nježna, strpljiva...
    zadovoljna sam!
    med. sestra je Sonja Vlahović, također ok, malo gruba na prvu, ali zapravo jako korektna...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •