Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: kako odviknuti djecu od laganja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne znam o kojem uzrastu govorimo.
    Nisam mogla drugačije riješiti problem, nego nekom vrstom kompromisa. Kad uči, sama ostavi mob. i komp. u dnevnoj sobi (ima 13 g.). Svako 45' protegne noge da na par minuta vidi "što ima nova". Navečer nijedan uređaj ne ide u krevet, oko toga nema rasprave (oduzmem) tako da spava uvijek dovoljno 8-9 sati. Nažalost, ostatak slobodnog vremena (nakon učenja i sl. aktivnosti) i dalje je prevelik i to troši na ekrane.
    Slatkiše smo riješili jako šparnim kupovanjem, doma ih najčešće nema, hranimo se vrlo zdravo. Povremeno dobije neke novce i to onda sve ode u želudac.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam o kojem uzrastu govorimo.
    Nisam mogla drugačije riješiti problem, nego nekom vrstom kompromisa. Kad uči, sama ostavi mob. i komp. u dnevnoj sobi (ima 13 g.). Svako 45' protegne noge da na par minuta vidi "što ima nova". Navečer nijedan uređaj ne ide u krevet, oko toga nema rasprave (oduzmem) tako da spava uvijek dovoljno 8-9 sati. Nažalost, ostatak slobodnog vremena (nakon učenja i sl. aktivnosti) i dalje je prevelik i to troši na ekrane.
    Slatkiše smo riješili jako šparnim kupovanjem, doma ih najčešće nema, hranimo se vrlo zdravo. Povremeno dobije neke novce i to onda sve ode u želudac.
    13,5 godina.
    da i ja oduzme, ali on se iskrao i uzeo već kad sam ja ko torba u 22 zaspala.
    Slatkiše i ja kupujem sparno i ok, ako kupim povremeno i tebi je ok maknuti kutiju keksa znaj da nećeš opet cca tjedan dana dobiti ništa, nije doduše fer prema starijem jer on bi se nekada "posladio" a nema jer ovaj potamani.
    Ne znam sto mi je gore, to sto se ne može kontrolirati ili laganje.
    Situacija baš i nije uobičajena jer je to dijete koje ima određene poremećaje pažnje imamo korona nastavu i tu našu tešku obiteljsku situaciju.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    13,5 godina.
    da i ja oduzme, ali on se iskrao i uzeo već kad sam ja ko torba u 22 zaspala.
    Slatkiše i ja kupujem sparno i ok, ako kupim povremeno i tebi je ok maknuti kutiju keksa znaj da nećeš opet cca tjedan dana dobiti ništa, nije doduše fer prema starijem jer on bi se nekada "posladio" a nema jer ovaj potamani.
    Ne znam sto mi je gore, to sto se ne može kontrolirati ili laganje.
    Situacija baš i nije uobičajena jer je to dijete koje ima određene poremećaje pažnje imamo korona nastavu i tu našu tešku obiteljsku situaciju.
    Moj s poremecajem paznje potrpa u kratkom roku sve slatko u kuci na koje nade. Mi ne ocekujemo da se slatko raspodjeli na dulje vrijeme. Kad ima jedu, ako ne kupim-nema.
    Ne ocekujem samokontrolu u tome.
    Sto se tice mobitela...mi smo imali pravilo dugo vremena da se racunalo gasi u 22 sata. Ali u nekoj kasnijoj dobi je bilo dana da tipka po mobitelu u gluho doba noci.
    Mala od 12,5 ipak ima bolju samokontrolu i veci umor. Ona zaspi u 22 sata i ne cuje i ne vidi nista do jutra. Cak sad sama ugasi mobitel da ju poruke ne ometaju .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •