Citiraj Tata! prvotno napisa
trenutno su grčići najveći problem i da mi je neko na početku rekao da postoji AD mlijeko koje to najbolje regulira uz to što je u isto vrijeme formulom najsličnije majčinom, sigurno bih se na njega odlučio već u startu, a ne na druge..
vi imate isti problem koji smo i mi imali. uz najbolju želju i volju za dojenjem mom malom je uz moje mlijeko bila neophodna dohrana s ad. isto nam se dogodilo sa stolicom. 1-2 obilno pokakane pelene dnevno. naprezanje za kakanje je prestrašno.
ali malac super napreduje. ogroman je. s 3,3 mjeseca je imao 7 900 i 98cm. vodu ili čaj bi mu davala čim bi mi se učinilo da je fontanela malo ulegnuta.

a sad kako smo mi s malim izbjegli grčeve (jer smo s malom prošli jednomjesečni pakao s grčevima):
AD mlijeko mu nisam davala na samoj vodi nego bi ga pravila na kamilici. skuhala bi kamilicu i na kamilici bi mu pravila ad. grčeva uopće nismo imali iako je bilo jasnih naznaka da bi mogli početi. pa smo kod tih prvih naznaka odmah krenuli s kamilicom. kod male smo to napravili tek kad smo došli na rub očaja od grčeva. i tad su joj prestali.