Evo i moje podrske... imala sam slicnu situaciju (beba preko 4 kile, mlijeka u pocetku nitokuda, nadohranjivala ali manje - ca. 300ml dnevno)

Ono na sto sam ja pazila bilo je
1) da beba sise i guta dok je na cici, ne da samo sise neefikasno (dobila sam bolove u vratu od gledanja prema njoj da provjerim da li jede ili se "zabavja" pa onda - skakljanje, puhanje u lice, nakasljavanje izvlacenje bradavice, presvlacenje - sve da se trzne, probudi i pocne jesti)
2) odgadjanje bocice kolko ide... znaci prvo podoj pa 1.5 sata pauze. pa podoj i sat pauze. pa pola sata. pa kombinacija lijeva-desna-lijeva dok beba "ne pukne" i pocne plakati sto joj dajem cicu - pa tek onda bocica. I to 60ml pa 60 ml ak jos place.
3) moja je u pocetku i navecer znala odbijati "praznu" cicu (tj. htjela je samo dok je bila dosta puna) - onda bi je netko malo nosao ili pokusao uspavat na sat-dva pa bi jos malo odgodile bocicu

Uglavnom, prvih 6 tjedana mi se sastojalo od brojanja sati koliko je proslo izmedju 2 bocice. Pred kraj je znalo biti i par dana izmedju dvije bocice. Da bi na kraju od 2. mjeseca bila iskljucivo dojena...

Nadam se da ce ovo biti od pomoci... drzim fige