Citiraj apricot prvotno napisa
Lory, to što su malenoj prestali grčići je najvjerojatnije koincidencija; još nisu pronašli niti pravi uzrok kolika, pa tako ne postoji ni "čarobna formula" protiv njih.
uh koliko na drugim forumima ima takvih "koincidencija", samo ih naravno NE prozivaju takvima. Ma stvarno mi nije jasno zašto ne želite pomoći ljudima koji panično traže izlaz i žele djetetu ublažit bolove i muku?!? Dok se ne snađu s dojenjem svi su prisiljeni koristit AD kao dohranu i nije to mali broj, meni se dijete 7-8 dana mučilo u grčićima i tvrdoj stolici, dok konačno nisam iskopao recepturu... a bilo bi mi drago da mi je netko to ovdje spomenuo u prvom javljanju, ali nije!

i dapače nije to ničime poremetilo naš plan i želju za dojenjem, ali je našem djetetu itekako vidno konformiralo prve dane života! fakat mi niste jasni???

dozvoljavate pisanje kako se s temp.39 ne mora ići liječniku, dozvoljavate da roditelji sami doma dijagnosticiraju djeci bolesti i ne potičete odlazak liječniku, al kad žele izabrati najoptimalniji AD, e onda je to STRAŠNOOO... meni tu nešt nije normalno!

tim više što mi nije jasno tko to sa 4-5 dana djetetovog života ima pedijatra?! s kim da se posavjetujem? s nekim prek telefona ko će jedva dočekat rješit me se u što kraćem roku, znajući da njegovi savjeti nemaju niti težinu, niti podliježu odgovornosti? ipak je to samo informacija prek telefona, a ne upisana dijagnoza u kartonu!