Citiraj Tata! prvotno napisa

Ma stvarno mi nije jasno zašto ne želite pomoći ljudima koji panično traže izlaz i žele djetetu ublažit bolove i muku?!? Dok se ne snađu s dojenjem svi su prisiljeni koristit AD kao dohranu i nije to mali broj, meni se dijete 7-8 dana mučilo u grčićima i tvrdoj stolici, dok konačno nisam iskopao recepturu... a bilo bi mi drago da mi je netko to ovdje spomenuo u prvom javljanju, ali nije!

i dapače nije to ničime poremetilo naš plan i želju za dojenjem, ali je našem djetetu itekako vidno konformiralo prve dane života! fakat mi niste jasni???

dozvoljavate pisanje kako se s temp.39 ne mora ići liječniku, dozvoljavate da roditelji sami doma dijagnosticiraju djeci bolesti i ne potičete odlazak liječniku, al kad žele izabrati najoptimalniji AD, e onda je to STRAŠNOOO... meni tu nešt nije normalno!

tim više što mi nije jasno tko to sa 4-5 dana djetetovog života ima pedijatra?! s kim da se posavjetujem? s nekim prek telefona ko će jedva dočekat rješit me se u što kraćem roku, znajući da njegovi savjeti nemaju niti težinu, niti podliježu odgovornosti? ipak je to samo informacija prek telefona, a ne upisana dijagnoza u kartonu!

moram na ovo reagirati. dakle, tata! na forumu ove udruge se propagira dojenje. ima drugih foruma koji velicaju AD ovo je jedan od rijetkih da ne kazem jedini gdje se ne velica AD nego dojenje. Narvno da ima onih koji u pocetku dodaju AD ali to zasigurno nisu SVI kako si napisao. mi smo potpisnici medjunarodnog sporazuma o reklamiranju nadomjestaka za majcino mleijko i u skladu s tim ovdje nije dozvoljeno komentiranje proizvodjaca mlijeka, bocica i slicnog. to sto kod vas jos uvijek ima "plan i zelja za dojenjem" super, svaka cast!! i to sto imate dijete kojem ne smeta mjesanje bocice i bradavice, ali dopusti da ima onih kojima to moze unistiti dojenje.
drugo sto moram reagirati- sto si mislio pod ovim savjetovanjem preko telefona? ako mislis nas nas SOS telefon - da mi savjetnice nismo dovoljno educirane, onda nas neces kontaktirati. ako mislis da je to pedijatar onda neces njega kontaktirati. ako zelis skupiti sto vise iinformacija od relevantih izvora i informirano odluciti sto ces dalje, onda ces tako i napraviti.