hvala pomikaki!pomikaki prvotno napisa
prvo vrijeme nije bio toliko na dojci(jer sam lječila pregrozne i duboke ragade), a ja i nisam imala mlijeka(zbog šeširića i nepravilnog sisanja se povuklo) nego sam dosad ovo navukla izdajanjem,,već sam smanjila AD sa 450ml na 200-250ml ...
mislim da je on sad još samo navikao puno jesti a i po noći mi je bilo jednostavnije dati bočicu nego se gnjavit sa dojenjem kad nam je to tako nezgodno oko prihvačanja bradavice(to sam već napisala) ako je prvo nisam izvukla izdajalicom da malo nabrekne-onda je plitko zahvati i boli...ja se jako teško razbuđujem, kronično sam premorena i još izdajam noću u 12, 03 i oko 6...
sad ću ga stvarno jako forsirati baš svako dnevno hranjenje prvo baš na prsa do kraja, pa da vidimo oće poslije gladno plakati ili mirno spavati....a izdojeno bi mi tada moglo skroz izbaciti AD ,a kad se ohraabrim počet ću ga i po noći stavljati na prsa...
strah me nekako u tom polumraku da mi gadno ne požvače bradavice te moje sićušne, pa da se opet ne vratimo na početak( ragade i malome krvav ovratnik kao što je bilo) :shock: