-
Cestitam iz srca naprekrasni porod, blago tebi...ja sam imala prebrzi porod..isto sam bila 100% za kucni porod, samo nazalost nisam imala sredstva niti dovoljnu podrsku..ostala doma do kad mi je postao razmak izmedu trudova 3 min, onda krenula u rodiliste, i rodila za tocno sat vremena ( i prvi mi je put),,ali vjerujem da sam imala srecu, jer sam bila jedina u rodilistu, bilo je prazno, svi oko mene, rodila sam brzo, i doktori i babice su bili super, odmah mi dali bebu na prsa, i ostali smo tako ja, beba i MM SAMI u radaoni jedno 3 sata nakon poroda i niko nam nije smetao, uzivali smo, upoznavali smo naseg bebaca, bilo je prekrasno.. nazalost nekim zenama nije tako, nekima ide sporije porod, i nedaju im bebu odmah,niti da bude toliko s njima kako jei s nama bilo..
razmisljala sam o grazu, ali isto tako nisam mogla zbog nekih razloga, al tako sam rodila 3 tjedna prijevremeno..ali sljedeci put ako Bog da, zelim iz srca iskusiti takav porod,da osjetim taj najljepsi intimni trenutak izmedu mame i bebe..sigurna sam da ti je sve to ojacalo karakter i da si vrlo jaka zena, i da danas vjerujes da mozes bilo sta postici..ti si junakinja
CESTITAM..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma