Citiraj Fidji prvotno napisa
Citiraj aqua prvotno napisa
Glavica je sama sve više prolazila van. Nisam mogla ništa napraviti niti da ju spriječim, niti da joj pomognem. Ona je jednostavno elegantno i odlučno polako nadirala van. Svakih pola minute bi još malo provirila. Ja sam ju gotovo cijelo vrijeme nježno mazila po toj predivno nježnoj kosici, bila sam očarana njezinom svilenom mekoćom i nježnom sluzavom teksturom kojom je bila prekrivena.

Što si čisto fizički osjetila u rodnici i međici?
Da li si osjetila bol, pečenje?
Kad je glavica u prvom naletu nahrupila sam na međici osjetila prilično zatezanje (no to je bio tek mali komadić glavice i vjerojatno se i moja međica iznenadila kad je glava odjednom nahrupila na nju još "skupljenu") i to zatezanje me podsjetilo da: (1) bebi ponovim molbu da ide polagano, (2) ne tiskam ako mi tako moj mozak kaže, a ne i tijelo i (3) da se opustim i propustim bebu van (tzv. sit back and enjoy the ride). Iste sekunde je zatezanje prestalo i dalje nisam osjetila ništa neugodnoga. Više sam bila pod dojmom snažnog osjećaja "rastezanja", onako kao kad uspijevaš napraviti nešto što ti se čini gotovo nemoguće (npr brzo trčiš i vidiš da će ti tramvaj zbrisati, pa potrčiš još brže i sam sebe zapanjiš kako uopće možeš tako brzo trčati i kako ti noge brzo lete, ali eto trčiš i ne djeluje ti nemoguće niti teško..).

Bila sam "spremna" i na orgasmic birth, ali eto ništa
Nije to to. Kao da se radi o sasvim drugom otvoru. Ugodno je i senzualno i veličanstveno snažno, ali ni blizu seksualnom osjećaju.