Povodom Kurban Bajrama svim forumasima i forumasicama islamske vjeroispovijesti čestitam
- Neka i ovaj Bajram unese radost u Vaše duše i domove.
Povodom Kurban Bajrama svim forumasima i forumasicama islamske vjeroispovijesti čestitam
- Neka i ovaj Bajram unese radost u Vaše duše i domove.
Malo je rano u nasim krajevima
tek sutra cestitamo, ali hvala, Muks, bas si me obradovala![]()
Ja baš mislila pitat, zar nije sutra?
![]()
![]()
sorry cure.. bas je sad blesavo ispalo
ja bila na webu grada Bihaca, a tamo medju prvim vjestima cestitka gradonacelnika - pa misla valjda gradonacelnik zna - idem onda i ja cestitat nasim forumasicama
ma kakvi blesavo - bas mi je super da mi tvoja cestitka prva stizeMukica prvotno napisa
![]()
onda ću se pridružit čestitkama, pa sutra još jednom potpisati![]()
![]()
jos da je podijelio med...Mamita prvotno napisa
![]()
Pošto ćemo mi biti sutra svi jako zauzeti da bi se kačili na internet, ovo je zapravo pravo vrijeme da se čestitaMukica prvotno napisa
Gradonačelnik takođe sutra garant neće raditi pa je čestitao danas
, ili on priznaje onaj današnji Bajram u Saudijskoj Arabiji
![]()
Sve u svemu, beskrajno vam hvala! Jutros sam bila na pijaci i mislim, kako je meni lijepo Sarajevo kad se ovi blagdani svi skupe u bliske termine, pa se ta Greeting season onako razduži, svi nekud jurcaju, nastoje biti radosni, trkaju se da čestitaju, a one duge zimske noći osvjetle razne svjetlucaljke od Ali-pašine džamije, uz Titovu, ispred Katedrale, uz Baščaršiju do SebiljaBaš sam jutros praznična i sve vas volim ko i uvijek
![]()
.. evo još malo pa će sutra![]()
I ja vam svima od srca čestitam.![]()
Pridružujem se čestitkama.
Čestitke i od nas!![]()
Čestitamo !
![]()
Od ovog ti srce zaigra, hoćeš - nećeš.Strobery Shortcake prvotno napisa
Sretan vam i blagoslovljen Kurban Bajram bio!![]()
Čestitam![]()
Primite najiskrenije čestitke i od nas!![]()
Svim forumašicama islamske vjeroispovijesti želim Bajram Šerif Mubarek Olsun.
![]()
![]()
Čestitke i od nas![]()
Od srca Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Neka bogobojaznost, na koju muslimanske vjernike podsjeća blagdan Kurban Bajram, potakne sve ljude na više međusobnog razumijevanja i ljubavi.
Svima koji slave ovaj veliki blagdan želim blagoslov od Jedinog i Svemogućeg Boga.
Bajrak Šerif Mubarek Olsun!
bajram barecula![]()
Čestitamo od![]()