Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: maxi cosi XR ili XP?

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno maxi cosi XR ili XP?

koliko sam shvatila, XP se više ne proizvodi i sad je XR?
    e sad, ovo malo što sam gledala po turbo limaču i baby media shopovima, sve su mi grozne boje (smeđe i sive)... di ih još drže? i ima li možda negdje još i XP? nju bi rado jer već imam jednu pa bi da su mi iste

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

zaboravila napisat, riječ je o maxi cosi rodi sjedalici

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam prije godinu dana kupila još jednu - isto je već tada bilo XR, XP manje ...
    Nisu mi iste, ali ova nova je krasna, tamno siva, sada tražim takvu istu XR da barem ujednom autu imam dvije iste ...

Ona XP je tamno crvena - isto je krasna, ali se fleke bolje vide ...

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma meni je ta siva super, ali ninica neće, hoće neku živu boju pa joj je nemam srca nametnut. XP-ica mi je crveno-narančasta, super je, i sad bi mi neku koja dobro paše uz nju ali čini mi se ko nemoguća misija. baš sam jadna

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Imaš u Baby center-u u Sloveniji. Mi svako malo skočimo do Brežica. Može se i bez vinjete ako ideš preko Bregane. Pošaljemo im mail što nam treba, oni jave kad su pribavili pa samo skupimo.

Baby center auto sjedalice

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma da? znam, vidila sam na njihovim stranicama da imaju nekoliko super boja, baš su lijepe, ali mi se nekako ne da ići samo zbog jedne sjedalice...a s druge strane, fakat je blizu. da, možda se fakat i zaletimo. a kako im pošalješ mail, kako to ide?

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nazoveš ih ili pošalješ mail:
    BABY CENTER BREŽICE
    Prečna pot 1, Brežice
    T: 07/499 06 20, GSM: 031/ 322 705
    e-pošta: pe5@baby-center.si
    DELOVNI ČAS: 8.00 - 20.00, sobota: 8.00 - 15.00, nedelje in prazniki zaprto, 20.12. 8.00 - 12.00, 24.12. 8.00 - 17.00, 25.12., 26.12., 1.1., 2.1. zaprto, 31.12. 8.00 - 15.00
    A dobiš i MWST

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tnx

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nasa je predivne zelene boje. ako si gledala u TL, mozes iz kataloga naruciti koju boju zelis, a oni ce ti provjeriti u kojem TL ima i povuci u u tvoj TL. tako smo mi.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja bi tu zelenu! lemonade, ili tako nešto? nisu mi rekli da mogu naručit, a zvala sam i njihovu 'centralu', žena gledala u kompu sva skladišta, nemaju niti jednu takvu, a neće im ni dolazit. a što se njihovog naručivanja izvana tiče, u to se ne bi ni upuštala, prije nekoliko godina sam naručila navlaku za priori XP, kao doći će za 4 tjedna (?!), nikad me nisu nazvali, u međuvremenu sam u baby media shopu našla tu istu i kupila. bojim se da ću morat u brežice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •